edat dels usuaris

edat dels usuaris

per Angelina Sancerni Agullana -
Nombre de respostes: 4

A la nostra escola ja fa uns 4-5 anys que amb els alumnes de C .Superior utilitzem el correu de la intranet per a ús intern i quan comencen 5è ( 10-11 anys) els en fem usuaris fins a 6è, després passen a l'INSS on treballen en l'entorn moodle i així ja han fet un  primer aprenentatge. Aquest any en començar a fer els nous usuaris m'he trobat que la primera vegada que entren els demanen que acceptin les polítiques del lloc web on una és : " marqueu aquest quadre per indicar que teniu 13 anys o més".

vol dir que si no tenen 13 anys ja no els podem fer usuaris?

Hi ha algun servei alternatiu per a poder fer ús d'aguna missatgeria que quedi interna al centre?

 

Gràcies

Angelina

En resposta a Angelina Sancerni Agullana

Re: edat dels usuaris

per ANTONI GINARD LLADO -

    Hola Angelina,

La Intraweb permet fer que els usuaris hagin d'indicar una edat mínima per entrar-hi. Naturalment, sou vosaltres qui ha de dir si aquesta restricció aplica o no. Pel que comentes entenc que no voleu que aparegui aquesta pregunta, així que la podeu treure.

La manera més senzilla és desactivar el mòdul Legal, que serveix per fer aquesta pregunta i també per afegir altres restriccions, com ara l'acceptació d'unes condicions d'ús, cosa que tampoc us deu interessar.

Per desactivar-lo, has d'anar a Administració > Sistema > Mòduls. Has de buscar el mòdul Legal (apareix a la segona pàgina) i desactivar-lo. Si ens indiques l'URL de la Intraweb ho farem nosaltres.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

 

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: edat dels usuaris

per Angelina Sancerni Agullana -

Gràcies Toni, la intranet és:

http://agora.xtec.cat/ceip-orca/intranet/index.php