No hem deixa donar d'alta el servei Nodes

No hem deixa donar d'alta el servei Nodes

per Josep Mª Gómez -
Nombre de respostes: 4

Bones!

Quan faig clic a l'enllaç http://agora.xtec.cat/portal per a sol·licitar el servei Àgora-Nodes, no surt l'opció corresponent.

Gràcies.

En resposta a Josep Mª Gómez

Re: No hem deixa donar d'alta el servei Nodes

per ANTONI GINARD LLADO -

       Hola Josep Mª,

Faltava afegir el centre a la llista de centres autoritzats a sol·licitar l'espai a Àgora-Nodes. Ara ja hauries de poder fer la sol·licitud.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: No hem deixa donar d'alta el servei Nodes

per Artur J. Tallada Cervera -

Hola,

en el notre cas SE/CRP Baix Ebre, no veig que estigui disponible l'opció de solicitar-ho .... podeu confirmar-nos-ho?

Artur

 

En resposta a Artur J. Tallada Cervera

Re: No hem deixa donar d'alta el servei Nodes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Artur,

L'actual pilotatge s'orienta exclusivament a un nombre acotat de centres educatius de primària i secundària, i no el podem estendre als CRP.
 
Pensem que la combinació WordPress+BuddyPress pot resultar també molt útil per a serveis educatius, CRP, camps d'aprenentatge i altres serveis del Departament, però encara no hi ha cap línia d'actuació oberta en aquesta direcció. La nostra intenció és posar a punt la plataforma amb els centres docents i, si tot va bé, oferir a la unitat que gestiona els serveis educatius la possibilitat de preparar una maqueta específica i provar-la amb uns quants CRP. Si això finalment tirés endavant, no dubtis que comptarem amb vosaltres per oferir-vos formar part d'aquestes proves.
 
El que si hi haurà aviat és un espai on podreu practicar amb una maqueta de Nodes que s'anirà reiniciant automàticament a cada hora, i potser també altres entorns de proves on poder fer formació. Això ho anirem explicant al grup de treball que s'ha obert a Àgora, en el qual esteu ja inscrits. Pensem que aquests espais poden ser molt útils per practicar i explorar les possibilitats de la plataforma.
 
Fins ara,
Mònica