Connectors

Connectors

per Paz González -
Nombre de respostes: 4

Hola, comença el curs i m'he trobat amb els canvis que esteu fent al moodle. En principi vaig pensar que només era un canvi en la interface i no em vaig preocupar massa.

Ara ha vingut un company que vol restaurar un curs de l'Alexandria, amb una grandària superior als 10 Mb i començo a veure quines opcions hi ha per pujar-lo i aleshores descobreixo noves coses: a l'apartat connectors només em surt un item que diu tipus de preguntes i no surt res del repositoris, tampoc recordo quants ni quins subapartats apareixien aquí.

També m'he trobat que no es poden afegir fitxers del google doc i em diu que no està configurat l'accés. Em surt el següent missatge, quan l'accés es va configurar al seu moment.

Fitxer adjunt captura2.jpg
En resposta a Paz González

Re: Connectors

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Paz,

hauries de solucionar el problema seguint les instruccions que hi ha en aquest altre fil: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=52945

 

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Connectors

per Paz González -

Mònica el primer problema el trobo a l'apartat connectors del meu moodle en el qual no m'apareix els repositoris i per tant no puc fer res de la resta.

No puc habilitar el google drive, ni cap altra.Tinc tota la gent de l'institut darrera d'això i donat que ja comencem estic una mica angoixada.

Per si ho necessites t'envio les dades del centre per si necessiteu accedir al nostre moodle:

URL:  http://agora.xtec.cat/ies-vilassar/moodle/

Som el INS PERE RIBOT a Vilassar de Mar

captura3.jpg
captura3.jpg
Fitxer adjunt captura3.jpg
En resposta a Paz González

Re: Connectors

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Paz,

la configuració dels repositoris s'ha de fer amb l'usuari "admin". Segurament ho estàs fent amb un usuari personal o bé de gestor i per això no t'apareixen els repositoris.

Per altra banda, l'error que us apareix no se soluciona des del Moodle sinó des del compte de Google amb el que vau configurar el repositori (https://code.google.com/apis/console#access).

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Connectors

per Paz González -

Hola Mònica

Després d'un moment de pànic i enviar-te un missatge que després he esborrat.

Quina contrasenya se'm va ocórrer posar com administrador? Després l'he trobada i ja està solucionat. jo pensava que com a gestor es podia fer. Problema solucionat. Moltes gràcies.

Paz G.