Altes massives nous usuaris amb nom i cognoms

Altes massives nous usuaris amb nom i cognoms

per Pedro López -
Nombre de respostes: 1

Hola, bon dia. Vull fer la següent consulta en relació a la importació massiva de nous usuari amb un arxiu csv. Abans feia l'exportació dels ja registrats i en aquesta llista afegia els noms dels nous usuaris i una de les dades que incorporava era el nom i els cognoms de manera que al fer la importació quedaven registrats amb el seu nom sencer. Ara veig que al fer l'exportació no apareixen aquestes dades. La meva pregunta és si es poden afegir aquests dos camps que abans sí que es podien afegir. Crec recordar que eren "firstname" i "surname". No he fet la prova ja que no estic segur si era aixó el que s'havia de posar com a camps al csv.

http://agora.xtec.cat/iespaucasals-badalona/intranet/

Per cert, una curiositat, quan es fa la recerca del nostre centre al google apareix la nostra adreça però amb la paraula intranet repetida i fent clic a l'enllaç surt la nostra pàgina però molt desconfigurada. Feu la prova:

http://agora.xtec.cat/iespaucasals-badalona/intranet/intranet/

Moltes gràcies

Pedro López
Ins. Pau Casals
Badalona

En resposta a Pedro López

Re: Altes massives nous usuaris amb nom i cognoms

per ANTONI GINARD LLADO -

       Hola Pedro,

Amb la nova Intraweb no es poden afegir el nom i els cognoms en fer l'alta massiva, tot i que sí que es poden incorporar posteriorment mitjançant l'edició dels usuaris un a un.

Mirarem de recuperar aquesta funcionalitat, però no et podem donar cap data. Si necessites els usuaris per l'inici de curs els hauràs d'importar sense el nom i els cognoms i indicar-los posteriorment.

Pel que fa a l'enllaç incorrecte que surt a Google, probablement el vostre espai estigui enllaçat amb l'URL incorrecte a altres pàgines. A dins de la Intraweb tots els enllaços que hem vist són correctes. Si tothom us enllaça amb l'URL correcte, amb el temps apareixerà bé al Google.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora