Mòdul reserves

Mòdul reserves

per Montserrat Blasi Sala -
Nombre de respostes: 1

Abans, quan es feia una reserva, sortia l'opció de preferent. Ara totes em queden marcades com a preferents i no trobo com suprimir aquesta opció, podríeu indicar-me com fer-ho?

També he intentat fer una reserva fins a una data determinada, però no em queda feta. No és possible? Només es pot fer per nombre de sessions? Si vull fer una reserva preferent per a tot el curs, com ho haig de fer ara?

Gràcies,

Montse

En resposta a Montserrat Blasi Sala

Re: Mòdul reserves

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Montse,

El comportament és el següent:

  • Si la reserva la fa un usuari/ària amb permisos per administrar el mòdul de reserves, la reserva es pot fer a nom de qualsevol membre de la Intraweb i sempre és preferent, encara que la facis a nom teu.
  • A la resta de casos, les reserves només es poden fer a nom de l'usuari/ària que ha entrat i no són preferents.

Per tant, que la reserva sigui preferent o no ve donat pel nivell d'accés de qui fa la reserva. Cal dir que les reserves preferents poden tenir un nombre molt gran de repeticions, mentre que la resta només es poden repetir el nombre de setmanes vista que s'indica a la configuració del mòdul.

Per fer una reserva per a tot el curs has d'indicar una data d'acabament, per exemple el 30-06-2014. És molt important que utilitzis el format de l'exemple i que posis l'any amb els 4 dígits, altrament pot ser que no funcioni.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora