Problemes amb les pàgines avançades.

Problemes amb les pàgines avançades.

per jose antonio monzo martinez -
Nombre de respostes: 2

Hola, fins fa una o dues setmanes al mòdul de pàgines avançades podia triar en "afegir tipus de contingut" l'opció d'introduir text amb l'editor Xinah, però ara sembla que no es pot i el més semblat és "Html markup text" el qual no em deixa editar res, no més escriure sense format.

Què es pot fer per solucionar-ho, si es que hi ha solució...

Gràcies.

En resposta a jose antonio monzo martinez

Re: Problemes amb les pàgines avançades.

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Jose Antonio!

Aquesta setmana s'ha actualitzat la versió del mòdul Content per intentar resoldre algunes de les incidències que havíeu notificat. El tipus de pàgina per crear contingut amb text enriquit ja és el que comentes però, de moment, sembla que a la versió nova del mòdul hi ha algun problema amb l'editor HTML. Prenem nota i intentarem revisar-ho el més aviat possible.

Mentre no quedi resolt podeu editar el contingut que voleu amb qualsevol editor HTML i després enganxar al camp de text  on ara no surt l'editor Xinah el codi corresponent (no és ni directe ni tan fàcil com fer servir l'editor però si necessiteu actualitzar/crear el contingut d'alguna pàgina us pot servir). Per descomptat, si voleu que us expliquem amb més detall com obtenir aquest codi ja ens direu.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Una abraçada,

Sara

En resposta a jose antonio monzo martinez

Re: Problemes amb les pàgines avançades.

per ANTONI GINARD LLADO -

    Hola,

Actualment l'editor visual no funciona amb la nova versió de les pàgines avançades. La solució és una mica complexa degut a que afecta a diversos mòduls. De moment l'única opció que teniu és crear els continguts en un altre lloc (per exemple a les pàgines simples) i copiar el codi HTML a les pàgines avançades.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora