primera plana

primera plana

per MARIA ANTONIA VARA CIFRE -
Nombre de respostes: 2
Hola!
Soc jo altre vegada.
Tinc un estrany problema... com puc fer perque en la primera plana, quan surten els noms dels cursos no aparegui cap professor ni cap explicació del tema?
Els professors es queixen de que surten companys com a professors del seu curs quan nomes han entrat per visitar.
És un tema de Rols i permisos però no se com fer-ho per treure aquesta opció¡¡¡
Salut!
En resposta a MARIA ANTONIA VARA CIFRE

Re: primera plana

per JOAN GUILLEN PELEGAY -
Hola Mar,
Dues coses diferents:
-Si vas des del menú principal a 'Primera Plana'-'Paràmetres de primera plana' veuràs que pots escollir el contingut. Suposo que tens seleccionat 'Mostra llista de cursos' on surten els cursos i els professors. Si agafes Llista per categories o llista combinada, no et sortiran. Pots provar: quan hi ha molts cursos és millor la llista per categories i si hi ha pocs, els pots estructurar per categories i agafar la llista combinada.
-Una altra cosa és per què us surten aquests professors en els cursos. M'imagino que heu fet una assignació de rols globals (des de Usuaris-Permisos-Assignació de rols globals). Potser no és una bona opció. Jo prefereixo no assignar rols globals (només els administradors) i fer l'assignació de professors per a cada curs concret. Veuràs que si vas als rols globals i els treus a tothom de professor i després vas a cada curs i assignas els professors ja ho tindràs arreglat (és a dir, els profes que han entrat fent servir el rol global deixaran de ser profes del curs).
Atentament,
Joan