missatge versió nova del nucli Zikula 1.3.8

missatge versió nova del nucli Zikula 1.3.8

per Pilar Llamas Albesa -
Nombre de respostes: 6

Hola,

Estic revisant el canvis 3.0 que s'han fet a la Intranet del nostre centre. Val a dir que tinc poc domini sobre els processos de configuració i manteniment.  

He seguit el tutorial sobre el mòdul Documents per editar la categoria 4 Informacions per tal que puguin accedir i descarregar els usuaris no registrats.

Mirant i remirant.. en els mòduls  Documents, Pàgines, notícies ... va sortint un missatge (part superior en un rectangle verd) sobre una actualització de la versió nova del nucli Zikula 1.3.8 que  puc descarregar. 

La meva pregunta és: he de fer cas i descarregar aquest paquet?, és una feina pels administradors de la Intranet dels centres? o potser... els canvis que esteu fent en relació a la nostra Intranet no han acabat?

Gràcies, 

Pilar Llamas

 

En resposta a Pilar Llamas Albesa

Re: missatge versió nova del nucli Zikula 1.3.8

per ANTONI GINARD LLADO -

       Hola Pilar,

Les actualitzacions d'Àgora les fem nosaltres de manera centralitzada i per a tots els centres. Vosaltres no heu de fer res i, de fet, tampoc ho podríeu fer encara que volguéssiu.

L'actualització del Zikula de totes les intranets d'Àgora l'hem feta, precisament, avui mateix. Si tornes a entrar a la intranet veuràs que el missatge ja no apareix.

Així mateix hem corregit alguns errors que ens havien notificat al fòrum i hem afegit un mòdul nou: l'IWgroups, que permet gestionar els membres dels grups en bloc, tal i com es podia fer a la Intraweb 2.x.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

 

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

No puc eliminar pàgines creades

per Pilar Llamas Albesa -

Hola,

Perfecte, doncs ja ho he entès i ara jo no surt cap missatge.

Una segona qüestió que no em funciona: no puc eliminar pàgines  de la llista de pàgines.

Faig clic a la dreta del títol de la pàgina per accedir a les opcions i en triar l'opció "esborra" em surt un missatge d'error, que no troba la pàgina (error 404). Estic com a administrador/ra de la intranet. No crec que sigui tema de permisos. 

Gràcies de nou !!!

En resposta a Pilar Llamas Albesa

Re: No puc eliminar pàgines creades

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Pilar!

Hem revisat el tema de les pàgines que comentaves i, a priori, des de la pantalla  Administració » Continguts » Pàgines simples » Mostra la llista de pàgines hem pogut eliminar una pàgina de proves, com pots veure a la captura de pantalla adjunta.

Ens pots indicar quina és la pàgina de la vostra Intraweb que vols esborrar per fer-ho i intentar veure si ens apareix algun error?

Una abraçada,

Sara

Fitxer adjunt agora_intraweb_pagines.png
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: No puc eliminar pàgines creades

per Pilar Llamas Albesa -

Bon dia Sara,

El problema el tinc en relació a les pàgines tipus "avançades", estic revisant-les i vull eliminar algunes que son obsoletes. Hem trobo que clico a la fletxa de la dreta del títol , es desplega un menú  i en triar "esborra" , m'envia a un avis d'error : 404. "No troba la pagina".

Concretament vull eliminar la pàgina :" Programa de vacunacions i salut buco-dental de l'escola"

Envio una captura de pantalla per aclarir una mica el tema

Gràcies novament

Fitxer adjunt imatge intranet.jpg
En resposta a Pilar Llamas Albesa

Re: No puc eliminar pàgines creades

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Pilar!

Gràcies al teu missatge hem identificat algunes errades a aquest mòdul Content (Edició avançada de continguts) que intentarem corregir el més aviat possible (pel que hem vist, l'edició també dóna problemes).

La versió d'aquest mòdul per al Zikula 1.3 (base de la nova Intraweb) no acaba de funcionar correctament. Aquest mòdul és complex i, com no el mantenim nosaltres, depenem que els seus desenvolupadors el millorin. 

Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar aquesta incidència. Us avisarem quan actualitzem el mòdul i quedin resolts aquests errors.

Una abraçada,

Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: No puc eliminar pàgines creades

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Pilar,

La setmana passada es va actualitzar el mòdul de pàgines avançades (Content). En aquests moments la situació és una mica millor, tot i que no funciona tot com seria desitjable.

L'edició de pàgines funciona correctament, però per esborrar una pàgina cal que no tingui cap contingut. En cas de que en tingui apareix l'error que indicaves. Per tant, per esborrar una pàgina has de fer el següent:

  1. Entrar a la Intraweb com a administradora
  2. Anar a l'administració de les pàgines avançades i entrar a la llista de pàgines
  3. Editar la pàgina que vols esborrar
  4. Esborrar un a un els continguts d'aquesta pàgina
  5. Tornar a la llista de pàgines
  6. Esborrar la pàgina

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora