Canvis de color de l'entorn visual

Re: Canvis de color de l'entorn visual

per ANTONI GINARD LLADO -
Nombre de respostes: 0

      Hola Elena,

A la Intraweb hi ha nou entorns visuals, però només n'hi ha tres que es puguin usar globalment i, a més, es puguin personalitzar, que són Intraweb XTEC, Intraweb XTEC2 i Intraweb Bluegrace Àgora. Segurament n'estàs utilitzant un dels dos primers. Si ens poses la URL de la Intraweb t'ho podrem concretar.

L'enllaç que et vaig posar conté un exemple de com modificar l'Intraweb XTEC2. Si mires les pràctiques 3 i 4 trobaràs exemples de com modificar els altres dos.

Hi ha dos tipus de modificacions: canviar el logotip de la capçalera i canviar l'estètica general. En el primer cas només has de pujar la imatge que vulguis als fitxers del lloc, a la carpeta theme, amb la precaució de posar-li el nom corresponent a l'entorn visual que estàs utilitzant (logo.png, logo2.png o logo3.png).

Per canviar l'estètica cal utilitzar estils CSS, que consisteixen en un fitxer de text que conté unes regles que els navegadors saben interpretar. Si no coneixes el llenguatge dels CSS el millor és que copiïs codi d'exemple o, també, que ens descriguis què vols canviar i nosaltres et prepararem les regles. El fitxer CSS s'ha d'ubicar al mateix lloc que el logotip i ha de tenir el nom corresponent a l'entorn visual que utilitzes: style.css, style2.css o style3.css.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora