Un altre bloc fent la guitza

Un altre bloc fent la guitza

per Pedro López -
Nombre de respostes: 2

Em sembla que tenim una altre bloc fent la guitza a la nostra intranet. El cas és que no havia donat problemes després de l'actualització fins ara que l'he desactivat per fer una comprovació i quan l'he tornat a activar és quan s'ha desconfigurat tot. El bloc contenia accessos a les pàgines dels àlbums de fotos i la comprovació que volia fer era saber perquè després de l'actualització no li afectava un permís que ocultava aquest bloc als no registrats. El cas és que quan l'he tornat a activar ha passat el desastre. Suposo que serà aquesta la causa del problema.

Bé, i una altra consulta. He observat que el calendari que tenim a la dreta de la pàgina inicial no canvia de mes quan es fa clic als enllaços << Juliol >> de manera que no es pot avançar ni tirar enrere per canviar de mes i abans sí que es podia fer.

La nostra intranet:

http://agora.xtec.cat/iespaucasals-badalona/intranet/index.php

Moltes gràcies per la vostra atenció i disculpeu les molèsties..

Pedro López
Inst. Pau Casaals
Badalona

En resposta a Pedro López

Re: Un altre bloc fent la guitza

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Pedro,

El problema està en els blocs del mòdul Content (pàgines avançades). Aquests blocs tenen un comportament que a nosaltres no ens sembla correcte: si intentes bloquejar-hi l'accés mitjançant un permís, provoquen un error. Per tant, si crees blocs d'aquest mòdul hauran de ser accessibles per a tots els usuaris.

Hem esborrat el permís que bloquejava l'accés a aquest bloc (Àlbums de fotos i vídeos de les activitats del centre) i hem desactivat el bloc. Si consideres que no passa res si tothom hi pot accedir, el pots activar. Si vols que només hi puguin accedir els usuaris validats, llavors de moment no l'activis. Mirarem de canviar aquest comportament aviat.

Pel que fa al problema del bloc de calendari, hem vist que es tracta d'un problema general. Ho revisarem.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora