Visualització del víedo de youtube

Visualització del víedo de youtube

per ANNA MARIA PEREZ SANCHEZ -
Nombre de respostes: 2

Hola.

Estic omprovant que tot funcioni correctament, http://agora.xtec.cat/ceip-collaso/intranet/index.php i de moment el que veig és el problema que ja tenia anteriorment: la visualitzacio dels vídeos de youtube: No es veuen, el que faig és una captura d'imatge i l'enllaço, però vaja, això no hauria de ser així. Tampoc es visualitzen en el cos de la notícia l'embed de twitter, si com a mòdul, però no en el cos de la notícia si vull posar el seguiment d'un hastag.

He anat a seguretat i he comprovat que que l'iframe estigui marcat amb atributs, que és el que m'ha semblat llegir en una de les intervencions que diu que és com ha d'estar. En tot cas, us passo la consuñlta a veure com es pot fer per tornar a visualitzar els vídeos (l'any passat es veien sense problemes).

 

Gràcies!

Anna

En resposta a ANNA MARIA PEREZ SANCHEZ

Re: Visualització del víedo de youtube

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Anna,

Per incrustar vídeos del YouTube i d'altres continguts has d'utilitzar el codi HTML amb l'iframe, però has de tenir en compte que li has de fer una petita modificació. Et poso un exemple:

Suposem que el YouTube et proporciona aquest codi per incrustar un vídeo:

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/0PfQfy28dOM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Doncs bé, li has d'afegir el text http: a l'inici de l'URL, de manera que quedi així:

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/0PfQfy28dOM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A totes les incrustacions que facis a espais d'Àgora hi has de fer aquesta modificació.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora