canviar entorn visual

canviar entorn visual

per Josep Basco Vidal -
Nombre de respostes: 3

Hola, 

voldria canviar l'entorn visual i no m'ho deixa fer. És un problema meu o és general encara?

Un altre problema que he vist en l'entorn visual per defecte és que quan volem editar les pàgines estàtiques no ens ho deixa ampliar, com abans, per tal de poder treballar més bé. M'ha semblat que els editors de textos "cinthia" tenen menys prestacions.

En espera de la vostra resposta

atentament, Pep Basco

En resposta a Josep Basco Vidal

Re: canviar entorn visual

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Pep,

Hem fet proves de canvi de l'entorn visual i no hem tingut cap problema. El que sí que hem fet ha estat desactivar la darrera opció de la configuració dels entorns visuals per a que no aparegui informació de les plantilles en comentaris HTML. Per fer el canvi has d'anar a la llista d'entorns visual i fer clic a la icona verda corresponent a l'entorn visual que vols activar.

Pel que fa a l'editor Xinha, hem canviat la seva configuració a la vostra Intraweb per a que aparegui la icona de maximitzar la pantalla.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: canviar entorn visual

per Josep Basco Vidal -

Bon dia Toni,

ara canvia d'entorn visual però quan entro com a admin m'apareix l'antic entorn visual. És normal això de fer canvis al nou des de l'antic o és un error??

Gràcies anticipades.

En resposta a Josep Basco Vidal

Re: canviar entorn visual

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Pep,

La Intraweb permet que cada usuari triï quin entorn visual vol utilitzar de entre tots els disponibles. Aquesta opció ara està desactivada, però segurament vares triar un entorn visual quan estava activada. El teu usuari tenia definit que havia d'utilitzar l'entorn visual IWxtec i, per això, en entrar te'l canviava.

Hem esborrat aquest paràmetre, així que ara ho veuràs amb l'entorn visual per defecte. Hem vist que el teu usuari era l'únic que tenia aquesta configuració, així que a ningú més li passarà. En aquest sentit, et recomanem que NO activis l'opció de que els usuaris puguin triar l'entorn visual per assegurar que no torna a passar.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora