Errors versió 3.0 de la intranet

Errors versió 3.0 de la intranet

per IRENE FUSTAGUERAS FARRE -
Nombre de respostes: 1

Hola,

Després d'un temps treballant ja amb la versió 3.0 de la intranet us reporto els errors que fins ara hem detectat i que no podem arreglar des de la configuració interna de la plataforma:

  1. No podem esborrar de forma massiva les anotacions dels formularis. La icona et permet intentar-ho, et demana confirmació, però en el moment d'executar-se l'acció surt un missatge d'error. (Imatge en fitxer adjunt)
  2. Els formularis no permeten enviar còpia de la resposta a la bústia de l'autor de l'anotació. Surt un missatge d'error. (Imatge en fitxer adjunt)
  3. El mòdul d'estadístiques va deixar de funcionar en el moment de l'actualització, per tant no funciona el bloc "Qui hi ha?"
  4. L'administrador de la intranet no rep avís al correu electrònic dels fitxers que es pengen a Documents i que necessiten validació.
  5. En el mòdul Documents si en una categoria hi ha un fitxer per validar i en fer-ho el canviem de categoria, queda validat a la nova categoria, però es manté l'avís en la columna "Nombre de docs. per validar".
  6. No es pot editar el contingut de les pàgines del mòdul "Content". El que es veu en fer clic a "Edita" és una plantilla en blanc, sense el contingut.

Esperem que pugueu esmenar aquests errors properament, ja que alguns d'aquests errors afecten molt l'actualització de la intranet per al curs vinent.

Moltes gràcies,

Irene Fustagueras

En resposta a IRENE FUSTAGUERAS FARRE

Re: Errors versió 3.0 de la intranet

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Irene,

En primer lloc, moltes gràcies per notificar-nos els errors d'una manera tan detallada i disculpa el retard en la resposta.

Els problemes que ens has notificat del mòdul de formularis es resoldran en la propera actualització del codi d'Àgora. De moment no hi ha data per fer-la, però t'avanço que serà durant el mes d'agost.

El problema del mòdul d'estadístiques afectava a tots els centres i era degut a un error del procés d'actualització. Des de fa uns dies està resolt per a tots els centres.

El problema de l'enviament de notificacions per correu electrònic de documents pendents de validació quedarà resolt a la propera actualització. En canvi, l'error en el comptatge de documents dins les categories de moment quedarà pendent de resolució fins després de l'estiu. De moment et recomanem que facis la validació i el canvi de categoria en dos passos.

Pel que respecta al mòdul Content, em remeto a la resposta que li vàrem donar al Sebastià Cuadras: la versió per al Zikula 1.3 presenta algunes mancances i, com que aquest mòdul no el desenvolupem nosaltres, depenem de que els seus desenvolupadors el millorin. Et copio l'alternativa que li vàrem donar:

1.- Vés al mapa de continguts: Administració | Continguts | Edició de continguts | (Desplegar opcions de "Llista de pàgines) | Mapa de continguts. Nota: Si ho has de fer servir molt, et recomanem crear un enllaç directe en algun menú a aquest URL: http://agora.xtec.cat/iescastellbisbal/intranet/index.php?module=contingut&type=user&func=sitemap

2.- Clica a la pàgina que vols editar

3.- Localitza aquesta icona en el títol de la pàgina (és molt petita): Icona

4.- Clica-hi una vegada. Apareixerà un menú emergent.

5.- Tria l'opció "Activa el mode d'edició"

Per últim, gràcies de nou per ajudar-nos a detectar els punts de millora.

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora