ACTUALITZACIÓ INTRAWEB

ACTUALITZACIÓ INTRAWEB

per JOAQUIN RUIZ GARCIA -
Nombre de respostes: 6

Hola avui s'ha realitzat l'actualització de la nostra web i ha quedat desconfigurada, no apareixen els blocs correctament ni els menus. No sé si ha quedat alguna funció més o característica afecta per que no es pot accedir als menus.

http://agora.xtec.cat/col-enricdosso/intranet/

Moltes gràcies

Joaquim

En resposta a JOAQUIN RUIZ GARCIA

Re: ACTUALITZACIÓ INTRAWEB

per ANTONI GINARD LLADO -

    Hola Joaquim,

Els errors apareixien degut a la configuració dels permisos. Teniu una taula de permisos força atapeïda i és complicada de gestionar. En aquest sentit, cal dir que el comportament no és exactament igual, per exemple, hem hagut de treure els permisos de mentida que feien d'etiqueta perquè ara donen problemes. Ara hauríeu de comprovar que els diferents perfils d'usuari poden accedir als llocs que han d'accedir.

En algunes pàgines apareixen accents incorrectes. Això és degut a que, en el vostre cas, a més d'actualitzar la Intraweb hem hagut de fer un canvi a la codificació de la base de dades. Hem corregit els accents que apareixen a la portada, però hi ha moltes pàgines i algunes notícies que no surten a la portada que encara tenen accents incorrectes. En aquests casos ho hauríeu de corregir vosaltres.

També hem vist que en algunes pàgines no es carreguen totes les imatges si qui hi està accedint és un usuari no registrat. Això no és degut a l'actualització, sinó a que no vàreu enllaçar les imatges utilitzant l'URL basada en el fitxer file.php.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

 

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: ACTUALITZACIÓ INTRAWEB

per JOAQUIN RUIZ GARCIA -

Gràcies Toni,

el problema és que es tracta d'una Intraweb que he heretat com a administrador, on s'han fet canvis que no controlo, i on jo he intentat simplificar el màxim. De fet a la intraweb ara només n'hi ha el rol d'administrador i el de profe que permet accedir a formularis i a trametre notícies, la resta de rols ja no són operatius, així com alguns dels blocs i menús ( i per tant s'haurien de purgar, cosa que no he fet per no ficar la pota). D'altra banda ara els blocs de webs, de serveis... etc que eren enllaçod amb recursos interns o externs accessibles per a tothom ara no apareixen no tan sold per l'administrador, i no trobo la diferència amb d'altres com El centre o altres que si són publics. Entenc que aneu atabalats amb les actualitzacions, però abans ja funcionava (encara que la configuració fós molt millorable) i ara no, en la mesura del possible necessitaria indicacions de quins permisos sobren, quins ara no funcionen, com racionalitzar-los i quins blocs o menús sobren.

Tema fotos i accents ja m'encarrego d'anar rectificant tot el que calgui.

Moltes gràcies per la vostra feina.

Joaquim

En resposta a JOAQUIN RUIZ GARCIA

Re: ACTUALITZACIÓ INTRAWEB

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Joaquim,

Hem fet una neteja a fons a la taula de permisos i ho hem deixat configurat d'acord amb l'esquema que ens has explicat on només hi ha Administradors, Professorat i no registrats.

Els blocs que trobes a faltar és probable que estiguin desactivats. Hem vist que n'hi ha molts de desactivats i podria ser que en algun moment es decidís que no s'havien de mostrar. En qualsevol cas els pots tornar a activar fàcilment des de l'administració dels blocs: Administració | Sistema | Blocs.

Per activar un bloc només has de fer un clic damunt la rodona vermella. Això sí, per veure si apareix hauràs de tornar a carregar la pàgina (prémer F5).

 

Salutacions,

Toni GinardEquip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: ACTUALITZACIÓ INTRAWEB

per JOAQUIN RUIZ GARCIA -

Moltes gràcies Toni,

en realitat 3 blocs que fins a l'actualització eren actius i tenien contingut ara es troben buits:

bloc 106: Serveis

bloc 114: Blocs i Webs de la Comunitat

bloc 133: canal video Edosso

Es poden recuperar o cal tornar-los a refer? hi ha alguna raó per la que uns blocs s'han buidat i altres s'han manitngut?

Moltes gràcies

Joaquim

 

En resposta a JOAQUIN RUIZ GARCIA

Re: ACTUALITZACIÓ INTRAWEB

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Joaquim,

Pel que hem vist, el contingut d'aquests tres blocs s'ha perdut com a conseqüència del canvi de codificació de la base de dades que vàrem haver de fer abans de l'actualització. Aquests s'han perdut perquè alguns caràcters no es varen poder convertir i es va perdre el contingut sencer. Això és una cosa que només passa amb els blocs de tipus menú.

Si els podeu refer seria la millor opció. Sinó, podem demanar que ens recuperin una còpia de seguretat de la base de dades i després fer la recuperació manual dels menús. Per a nosaltres és força feina i si ho podem evitar, millor.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora