Desconfiguració pàgina web

Desconfiguració pàgina web

per Anna Montala Cruz -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

Avui volíem penjar a la web una notícia sobre el final de curs i ens trobem que la pàgina està tota desconfigurada i que ha desaparegut l'apartat central de notícies.

A més a més, una de les persones que constava com a administradora ara no se li permet aquesta opció i nosaltres no hem canviat res dels permisos ni enlloc.

Gràcies per avançat.

En resposta a Anna Montala Cruz

Re: Desconfiguració pàgina web

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Anna,

Vosaltres no utilitzeu el mòdul de notícies per publicar les notícies sinó del de publicació d'avisos (missatges d'administració). Algú va desactivar el bloc dels missatges d'administració i les notícies varen desaparèixer de la portada, cosa que va provocar la desconfiguració que comentes. Hem tornat a activar el bloc i s'ha restablert la situació anterior.

En relació a la persona que ha perdut la capacitat d'administrar, hauríeu de comprovar que pertanyi al grup d'administradors. Si vols que ho mirem, indica'ns el nom d'usuari/ària d'aquesta persona.

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Desconfiguració pàgina web

per Anna Montala Cruz -

Bon dia,

Moltes gràcies per la resposta. Estem una mica intrigades ja que no sabem qui canvia la configuració de les coses.

D'altra banda, la persona que ha perdut la capacitat d'administrar és Loly Álvarez amb l'usuari loly. Si m'ho podeu arreglar em fareu un gran favor!

En resposta a Anna Montala Cruz

Re: Desconfiguració pàgina web

per ANTONI GINARD LLADO -

    Hola Anna,

Pel que hem vist en el registre, la usuària loly va ser treta del grup d'administradors per la usuària merche el passat dia 14 a les 18:04. En cas de que la persona autoritzada a utilitzar aquest compte no ho hagi fet, us recomanem que es canviï la contrasenya de la Intraweb. És més, en cas de que tingueu cap sospita de que algú no autoritzat pugui estar utilitzant el compte d'algun administrador/a, heu de canviar la contrasenya a totes les persones administradores.

Els membres del grup Administradors els pots veure en aquesta pàgina (t'hauràs de validar per veure-la):

    http://agora.xtec.cat/ceipmarianao/intranet/index.php?module=gestorgrups&type=admin&func=groupmembership&gid=2

L'usuari xtecadmin és el que utilitzem nosaltres. Si algun dels altres usuaris no hauria de ser al grup el pots treure mitjançant la icona de la paperera que apareix a la columna Accions.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora