email per triplicat

email per triplicat

per Anna Cruells -
Nombre de respostes: 3

Nosaltres, que acabem d'estrenar l'espai a l'Agora tot fent un curs de moodle, ens trobem que rebem les intervencions als forums per triplicat. No sé ben segur si només passa als que tenen compte de l'xtec o a tothom, però em sembla que només és als de l'xtec.

Els missatges interns tampoc es reben per triplicat, només és qüestió del fòrum.

Gràcies anticipades per la resposta.

Anna

En resposta a Anna Cruells

Re: email per triplicat

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Anna!

Segons entenc esteu rebent tres vegades el mateix missatge (sense cap variació entre els tres), oi? Només li passa als alumnes o també als professors? Ens podeu dir l'adreça del vostre espai Moodle, algun curs on tingueu aquest problema i el nom d'usuari/ària i adreça de correu d'algun/a usuari/ària que rebi els missatges per triplicat per revisar els fitxers de log? En alguns casos ens hem trobat que l'expressió "reben els missatges per triplicat" no és literal i es referien a que rebien molts missatges i, per aquest motiu, us explicàvem a aquest altre fil del fòrum com fer perquè els alumnes no rebin tants correus.

Bezos, abrasos i fins ara!
Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: email per triplicat

per Anna Cruells -
Holi Sara,

Sí, sí, per triplicat vol dir tres vegades el mateix email exacte. També, ja els he comentat que poden fer, els alumnes, per no rebre tant correu.
jo diria que els que reben el correu per triplicat són els que tenen el compte de l'xtec (la majoria, perquè estem fent un curs de Moodle per als professors de l'escola). Jo, en aquest cas professora, que utilitzo un gmail, només els rebo una vegada.

El nostre espai és:
http://agora.xtec.cat/eoisabadell/moodle/
i el curs actiu on el fòrum dóna problemes és el de Moodle, dins la categoria Miscel·lània.

Gràcies,

Anna Cruells

En resposta a Anna Cruells

Re: email per triplicat

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Anna!

Hem estat revisant la configuració del correu SMTP del vostre servidor i hem vist que no la teniu editada. Us recomanem que seguiu les instruccions que trobareu a l'apartat de preguntes freqüents sobre aquest tema per configurar-ho i, un cop fet això, si continueu rebent els correus per triplicat, aviseu-nos indicant-nos un/a usuari/ària a qui li passi perquè puguem fer el seguiment i esbrinar el motiu.

Ja ens informareu si configurant el correu SMTP desapareix el problema!

Bezos, abrasos i sort!

Sara