Copia de seguretat

Copia de seguretat

per Alberto Serrano Luque -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Volem realitzar copies de seguretat de cursos de moodle.

Una vegada realitzada la copia de seguretat, a part de servir per poder restaurar un curs de moodle, volem entrar per poder veure els arxius penjats pels professor i que ens serveixi de copia d'aquests arxius.

En el moodle antic et generava un rar i si navegaves per la copia de seguretat creada podies veure els arxius.

Amb la copia que et genera ara és un arxiu *.mbz. Vaig fer la consulta una vegada i em vau dir que canviant l'extensió a rar es podia veure. Jo si faig això només veig arxius sobretot tipus *xml, però no estan els arxius penjats al curs ja siguin pdf, doc,etc..No se si fem alguna cosa malament o si es pot fer d'un altre forma perquè al moodle 1.9 podies descarregar-te directament tots el fitxers.

Gràcies,

Alberto Serrano. Institut Llobregat.

L'Hospitalet de Ll.

En resposta a Alberto Serrano Luque

Re: Copia de seguretat

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Alberto,

efectivament si canvies l'extesió .MBZ a .RAR o .ZIP podràs obrir i navegar per l'estructura de carpetes de la còpia de seguretat. Tot i això, l'estructura d'aquestes còpies és diferent a la del Moodle 1.9 i per tant, no podreu fer-les servir per descarregar els fitxers del curs i mantenir-ne l'estructura ja que tot i ser-hi, no es desen amb el nom original sinó que Moodle té una altra forma de codificar-los i no són identificables. Malgrat tot, dins la carpeta "files" de la còpia haurien de ser-hi tots.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Copia de seguretat

per Alberto Serrano Luque -

Hola de nou.

Gràcies per la teva resposta.

Jo acabo de fer una còpia d'un curs de moodle i dintre de"files" tinc moltes carpetes però en cap hi ha per exemple els pdf penjats, ni amb l'extensió corresponent ni amb el nom, llavors no serveix.

Llavors si es així, no hi ha cap forma de descarregar tots els arxius penjats en un curs de moodle  d'un cop ???

Gràcies de nou,

Alberto.