Fotos de la pàgina de notícies

Fotos de la pàgina de notícies

per Anna Montala Cruz -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

Avui m'ha passat una cosa que encara no ens havia passat (cada dia hi ha algun error). Vaig penjar ahir dues notícies que porten fotos, inserides com sempre des de fitxers de lloc, i resulta que només les visualitzen correctament les persones que entren a la web ui que són usuaris administradors. Les persones no usuàries o altres usuaris registrats veuen el text però no les fotos.

Per què passa això????

En resposta a Anna Montala Cruz

Re: Fotos de la pàgina de notícies

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola!

El problema és la url que has fet servir per inserir la imatge.

Segons la versió que tingueu, el tema és diferent... però si mires has posat una adreça del tipus '....&func=download&...' que és una adreça per descarrgar-se el fitxer i que només alguns tindreu accés.

Què has de fer?

-Torna a la carpeta on has pujat la imatge. Assegura't que la carpeta està declarada com a pública (es veu a dalt).

-Mira com ha de ser la url (depèn de la versió t'ho explica diferent). En tot cas ha de ser del tipus 'file.php?file=nom_del_fitxer' i on a nom_del_fitxer arrossega també el nom de la carpeta.

MIra això i ens dius...

Joan

En resposta a JOAN GUILLEN PELEGAY

Re: Fotos de la pàgina de notícies

per ANTONI GINARD LLADO -

    Hola Anna,

Per a que les imatges es puguin veure sense haver d'entrar a la Intraweb cal que les ubiqueu dins d'una carpeta pública de la Intraweb. Les havíeu pujat a la carpeta inicial dels fitxers del lloc, que no és, ni pot ser, pública. Hem mogut les imatges de les dues notícies a la carpeta public, que està definida com a pública.

El segon problema era el que deia el Joan, l'enllaç havia de ser del tipus file.php?file=public/nom_del_fitxer. Hem editat les notícies i ara les imatges ja són visibles per a tots els visitants.

Una darrera qüestió: veig que publiqueu les notícies utilitzant els missatges d'administració en lloc del mòdul de notícies. Seria millor utilitzar el mòdul de notícies ja que està pensat per a això.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Fotos de la pàgina de notícies

per Anna Montala Cruz -

Moltes gràcies per les vostres respostes, és el primer curs que m'ocupo jo de la web de l'escola i ningú m'ha explicat com fer-ho. Vaig fent el que puc.

Miraré això que m'heu dit de les notícies i de la URL de les fotos.

Moltes gràcies.