Correu electrònic de novetat

Correu electrònic de novetat

per SARA RUBIO JIMENEZ -
Nombre de respostes: 5

Hola bona tarda, a la nostra intranet cada dia rebem un missatge amb el següent format:

agora <apligest@correueducacio.xtec.cat>

     
 
 Aquest missatge ha estat enviat de forma automàtica amb les novetats.

 

Agenda   26

Forum-professorat   6

L'agenda es va configurar a inici de curs i el fòrum es un tema que ja no està actiu. Com podem anular aquest tipus de missatge? No volem renunciar a l'opció "vull estar subscrit a les novetats" però aquest tipus de missatge omple les busties dels professsors. gràcies.sara

 

Les nostres dades:

http://agora.xtec.cat/esc-maria-cubi/intranet

 

 

 

 

 

En resposta a SARA RUBIO JIMENEZ

Re: Correu electrònic de novetat

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Sara,

Els continguts de la Intraweb, en aquest cas l'agenda i els fòrums, es consideren com a novetat fins que l'usuari/ària ha entrat a la Intraweb i els ha visualitzat. Per tant, cada usuari/ària ha d'entrar i fer els passos següents:

En el cas de les agendes, cal entrar a la Intraweb, clicar a l'enllaç corresponent a les novetats de les agendes (bloc Novetats) i visualitzar les anotacions. En cas de que siguin anotacions antigues caldrà desplaçar-se als mesos corresponents. Els administradors disposen d'una opció en el menú de les agendes per esborrar anotacions antigues, cosa que potser també us pot interessar.

En el cas dels fòrums, cal entrar-hi a través del bloc Novetats de la Intraweb i clicar a l'opció del menú dels fòrums Marca com a llegits tots els missatges

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Correu electrònic de novetat

per SARA RUBIO JIMENEZ -

Moltes gràcies Toni, molt amable com sempre!! Des del el meu rol d'administrador he entrat a l'agenda i a l'opció -esborrar anotacions anteriors- Això serveix per esborrar les anotacions de tots els usuaris que tenen aquesta agenda?

D'altra banda, i en previsió al curs vinent hi ha alguna forma de limitar les anotacions a les agendes? dintre de l'administració d'agendes / configura el mòdul / hi ha una opció que explica:

-nombre màxim d'anotacions acumulables pels..... (el tenia a un valor de 300) l'he canviat a 10

D'altra banda estic interessada en saber si hi ha algun manual nou, dossier, taller, curs sobre aquesta intranet ? el D203 i D134 ja els he llegit però tinc dubtes.  M'agradaria fer la web de centre amb el que ja tinc configurat, però no sé per on començar. 

Per exemple, hi ha alguna forma de triar una tema/fons que no sigui l'estàndard? vull dir, com si fos un bloc, pots triar el tema.... gràcies. sara

En resposta a SARA RUBIO JIMENEZ

Re: Correu electrònic de novetat

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Sara,

L'opció d'esborrar anotacions antigues actua a nivell d'agenda, és a dir, esborrarà les anotacions anteriors a la data indicada que estiguin a l'agenda seleccionada, que pot ser la personal o una de compartida. Per tant, abans d'esborrar, comprova que estiguis a l'agenda correcta. S'esborren totes les anotacions de tots els usuaris que estiguin dins de l'agenda seleccionada.

El nombre màxim d'anotacions és un comptador que comprova quantes anotacions ha enviat un usuari/ària a una agenda. Si se supera aquest valor mostra un avís que convida a esborrar anotacions antigues, però no fa cap tipus de bloqueig. Cal dir que l'avís només es mostra un de cada 10 clics a les agendes. També cal dir que el límit actua a nivell d'agenda, per tant, compta les anotacions de cada agenda per separat.

A banda dels materials del D134 i del D203 tenim alguna documentació més, però és antiga i no te la recomano. I més ara que estem a punt d'actualitzar els espais Intraweb (el vostre inclòs) a la versió 3.0 de la Intraweb. Vàrem publicar una notícia sobre aquesta actualització a on s'hi inclou un enllaç a una documentació breu sobre la nova versió.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Correu electrònic de novetat

per SARA RUBIO JIMENEZ -

Moltes gràcies, he estat mirant el document -intraweb:intranet de centre- Hi ha alguna forma de descarregar aquest document sencer?  en altres cursos en Ateneu hi ha una opció de descàrrega no? gràcies.sara

En resposta a SARA RUBIO JIMENEZ

Re: Correu electrònic de novetat

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Sara,

No disposem de cap versió descarregable d'aquesta guia. N'hem parlat amb l'equip que gestiona l'ateneu i hem acordat que prepararan un zip i el penjaran a la pàgina principal de la guia.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora