Neteja per al proper curs

Neteja per al proper curs

per OLGA GODOY GIMENEZ -
Nombre de respostes: 2

Hola, perdoneu si ja hi ha un fil sobre aquest tema - he buscat però no l'he sabut trobar.

Amb el Moodle anterior si eliminaves els participants d'un curs desapareixia també tot el que havíen fet ...La qúestió és que em sembla haver llegit en algun lloc d'aquest fòrum que la única manera d'eliminar totes les respostes o tasques de l'alumnat és fer una còpia de seguretat dels cursos i restaurar-les. Voldria confirmar si és així o si hi ha una altra manera de fer-ho. Pot cada professor fer la seves còpies i restaurar-les? O cal que ho faci l'administrador o gestor?

Si hi hagués una altra possibilitat aniria molt bé, perquè tenim molts cursos i em puc passar dies amb aquest procès de neteja.

Gràcies per avançat i bon cap de setmana.

Olga Godoy

Institut Príncp de Viana, Barcelona

 

En resposta a OLGA GODOY GIMENEZ

Re: Neteja per al proper curs

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Olga,

de cara a final de cursi per tal de fer neteja el més recaomanable és Reiniciar els cursos (ho pot fer el professorat editor). D'aquesta manera quedarà tot eliminat. Pots trobar més informació sobre com reiniciar els cursos a l'enllaç següent: http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/moodle2/b3_cursos/05_reiniciar

Fins ara,
Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Neteja per al proper curs

per OLGA GODOY GIMENEZ -

Hola Mònica,

Això sóna molt més àgil i efectiu que anar fent còpies de seguretat i restaurar-les. Ja m'he mirat l'enllaç i sembla poc complicat.

Moltes gràcies! Somrient