Darreres entrades dels Blog

Darreres entrades dels Blog

per ALBERTO VILLANUEVA MORCILLO -
Nombre de respostes: 5

Hola.

Volia fer-vos una pregunta per veure si és possible el que intento.

A l'escola tenim un Blog d'aula per a cada curs. Voldria saber si hi ha alguna manera d'aconseguir que a la Intranet es vegi l'última entrada de cada Blog de manera automàtica.

Ja em direu com ho veieu...

Salut!

    Albert

En resposta a ALBERTO VILLANUEVA MORCILLO

Re: Darreres entrades dels Blog

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Albert,

La Intraweb disposa d'un mòdul anomenat Feeds (Fonts de notícies) que mostra informació provinent de fonts RSS. No sé on teniu els blocs, però en principi tots els blocs proporcionen un URL per a sindicació RSS, així que podríeu utilitzar aquests URL per configurar fonts de notícies.

Per mostrar la informació de les fonts heu de crear un bloc de la Intraweb del tipus corresponent per a cada curs i indicar la font de entre les configurades anteriorment. Els blocs es poden configurar per indicar el número de notícies, entre d'altres paràmetres.

Si necessites informació més detallada, indica'ns-ho.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Darreres entrades dels Blog

per ALBERTO VILLANUEVA MORCILLO -

Hola, Toni.

Gràcies per la resposta. Funciona perfectament.

Només un parell de coses:

Saps si és possible que aparegui només el títol de l'entrada? El que he vist és que també ensenya unes quantes línies de text.

Per altra banda, cal fer un Bloc per a cadascun dels Blogs que vull enllaçar? No es podrien ficar tots en un mateix lloc. Pensa que estem parlant d'uns 14 blogs d'aula...

Ja em diràs...

Salut!

   Albert

En resposta a ALBERTO VILLANUEVA MORCILLO

Re: Darreres entrades dels Blog

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Albert,

En el bloc pots indicar si s'han de mostrar el logotip i la descripció de la font. Nosaltres ens hem trobat que de vegades aquestes opcions no fan el que haurien de fer, en aquest cas, es pot resoldre mitjançant un estil al fitxer corresponent a l'entorn visual que trobaràs a la carpeta theme dels fitxers del lloc. L'estil que hauries d'afegir és aquest:

.feeditem-desc {
display: none;
}

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

 

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Darreres entrades dels Blog

per ALBERTO VILLANUEVA MORCILLO -

Fantàstic, Toni. Funciona. Ara ja només surt el títol de l'entrada... Ets una màquina...

Ara només em falten dues cosetes... La primera és que voldria que l'enllaç a aquesta entrada s'obrís en pestanya nova, no a sobre de la pàgina actual de la intranet.

La segona és el que et comentava a l'altra consulta... Són 14 blogs d'aula. Cal fer un Bloc a la intranet per a cadascun o es poden col·locar tots junts en algun apartat.

Ja em diràs... Gràcies per l'ajuda.

Salut!

   Albert

En resposta a ALBERTO VILLANUEVA MORCILLO

Re: Darreres entrades dels Blog

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola Albert,

No sé si estàs en una versió 2 o 3 de la intraweb... Et comento respecte la versió nova...

-En la configuració del mòdul hi ha un paràmetre específic per triar si els enllaços s'obriran dins la intranet o com a pàgina nova. Ara sí, tots aniran de la mateixa manera.

-També afegir que en la mateixa pàgina de configuració, hi ha una opció de 'sortida alternativa'. Aquesta opció t'ofereix una plantilla del bloc una mica diferent (bàsicament no utilitza les etiquetes html de llistes) i es veurà diferent segons l'entorn visual i la configuració que tinguis. Pots provar-ho.

-En principi, l'opció de configuració 'Mostra la descripció de la font de notícies' hauria de funcionar correctament en les dues plantilles (la normal i l'alternativa). Per tant, no caldria utilitzar el css que el Toni et comentava, perquè no carrega l'element amb classe "feeditem-desc". Si t'ha calgut afegir la classe, ens ho pots comentar i ho miraria amb detall per veure si hi ha alguna errada en el mòdul...

...Insisteixo en què parlo de la maqueta 3...

-Tema adjuntar diferents rss. Hauràs de mirar ben bé com ho vols.

*Si els vols tenir agrupats per la font, encara que sembli una mica rotllo afegir tants blocs, suposo que ho hauràs de fer. Només comentar-te que si no poses títol al bloc (li hauràs de posar una descripció per a poder-lo gestionar millor) el bloc apareix sense capcelera, només 'enquadrat'... i per tant, potser l'efecte és el desitjat.

*Si els vols tenir barrejats... suposo que la l'opció més còmode és fer servir un agregador on-line. Jo no ho faig servir, així que no puc recomenar-te cap... però hi ha la tira. És semblant als que t'ofereixen escurçadors de url... Només has de donar-lis les diferents fonts i ells t'ofereixen una que agrega les que tu has informat. Si vols provar, jo vaig mirar http://www.chimpfeedr.com/ i era molt àgil i senzil...

Bé, això és tot. Espero sigui útil...

Joan