Problemes qüestionaris

Problemes qüestionaris

per FERNANDO ROMEU ESQUERRE -
Nombre de respostes: 2

Hola,

Al Moodle EOI de Tortosa (agora-eoi.xtec.cat/eoitortosa/moodle), curs 5th A Blended hi ha un qüestionari que apareix ocult al llibre de notes i no hi ha ull per poder-lo activar (George Friend). El qüestionari "Honey Bees" en alguns casos mostra preguntes que no han estat introduïdes en el moodle de centre i que sembla que vénen del Moodle d'una altra EOI. A més, no sempre carrega el qüestionari.

Què puc fer?

En resposta a FERNANDO ROMEU ESQUERRE

Re: Problemes qüestionaris

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Fernando,

el primer qüestionari del que parles ara està visible, potser vau editar alguna cosa?

Respecte al segon, no veig que agafi les preguntes de cap categoria, estan incloses en el qüestionari. Quan dius que passa en alguns casos? ens podries detallar més i adjuntar alguna captura de pantalla o exemple concret si us torna a passar? Tingues en compte també que com aquest qüestionari ja s'ha respost ara mateix no el podreu editar.


Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Problemes qüestionaris

per FERNANDO ROMEU ESQUERRE -

Hola Mònica,

El qüestionari visible al final vaig veure que era qüestió de determinar-ne la visibilitat des de la mateixa pantalla d'edició del qüestionari i no des del llibre de notes com passa amb la resta d'activitats qualificables.

El segon, el de Honey Bees, no vaig ser a temps de capturar pantalla però tan de bo pugui, perquè estic quasi segur que les preguntes eren d'un altre Moodle.

Disculpeu les molèsties, gràcies, i seguiré el fil a veure si trobem el misteri...

 

Salutacions!