Controlar assistència a classe

Re: Controlar assistència a classe

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -
Nombre de respostes: 0

Hola Àngel,

Com bé dius, SAGA es troba en ple procés de redisseny, en el marc de la transformació dels serveis TIC del Departament. Pel que ens han explicat, donarà lloc a una nova aplicació on es prioritzaran aspectes com la usabilitat, l'adaptació als dispositius mòbils i tauletes, i la simplificació de processos.

També ens han dit que la previsió és començar a posar-lo en marxa al llarg del proper curs escolar. No us podem donar més detalls perquè és un servei que no portem directament des de l'àrea TAC.

En l'escenari de transformació dels serveis TIC es contempla també la integració d'algunes funcionalitats de SAGA i Àgora, com ara la gestió de la identitat digital dels alumnes.

Esperem doncs que en un futur no gaire llunyà es puguin integrar i millorar els serveis actuals. De moment, però, no veiem possible l'activació d'un sistema de control d'assistència dins Àgora per motius funcionals (evitar duplicitats en els serveis del Departament presents i futurs) i tècnics (generaria elevats pics de concurrència, donat que a tots els centres s'acostuma a "passar llista" a les hores o mitges hores en punt, que podrien afectar seriosament el rendiment del sistema).

Cordialment,

Francesc Busquets
Àrea TAC