Errors mails

Re: Errors mails

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0
Holooo Júlia!
- La mestra els va penjar diverses tasques d'enviament de fitxer. Els alumnes les feien i a mi (suposo que per ser admin) m'arribava un mail avisant-me de la tramesa. A ella NO li arribava res. Al mail del centre hi arribaren una pila de mails donant error (mail delivered...) sobre el mail de la mestra.
Tu reps aquests missatges perquè estàs com a professora no editora d'aquest curs (si no estiguessis com a professora editora, tot i ser admin, no els rebries). En el cas de la mestra el que li pot passar es que tingui la bústia de correu plena. Per tant, demana-li que li faci una ullada per comprovar que té prou espai. Us adjuntem una captura de pantalla perquè veieu que des de la pàgina web de la XTEC que us permet accedir al correu (http://correu.xtec.cat:8800/) podeu consultar aquesta informació.

- Pensem que potser és perquè el mail no és el de l'xtec (tot i que funcionava perfectament) i el canvia pel de l'xtec.
Si el problema el teníeu quan feia servir un correu diferent del de la XTEC però encara no havíeu configurat el servidor SMTP és normal que no rebés res. Com ara ja l'heu configurat li pots dir que, si vol, provi de posar una altra vegada aquesta adreça que no és XTEC.

- A l'hora d'ella respondre les trameses, als alumnes no els arriben els mails. Al centre li arriben una pila de mails d'error (mail delivered)sobre els mails dels alumnes.
El problema en aquest cas és el mateix: que no havíeu configurat el servidor de correu SMTP. Com ara ja el teniu configurat aquest error ja no l'hauríeu de tenir.

- El configuro amb el servidor xtec.
Hem estat revisant la configuració i tot sembla correcte. Per tant, ara sí que hauríeu de rebre els missatges.

-Més tard, els alumnes d'informàtica envien tasques a la mestra i els surt un missatge d'"error intern" del moodle i els en fa fora.
Ens pots donar més detalls de a què et refereixes amb això? No ho acabem d'entendre. Què passa exactament? Què hem de fer per reproduir l'error? Ens pots adjuntar alguna captura de pantalla on aparegui? Heu tocat alguna cosa més a part de la configuració del servidor SMPT?

Ara ja no sabem què passa... però és un embolic. A més el correu del centre es va saturant de mails d'error...
Encara rebeu aquests correus??? Des de que vau configurar el servidor SMTP no us hauria de passat. Ara bé, si tot i així continueu rebent aquests correus, ens podeu enganxar el contingut d'algun d'aquests missatges que us rebota el servidor per intentar veure on està el problema??

Bezos i abrasos,
Sara
Fitxer adjunt espai_correu.png