permisos

permisos

per Dolores Elisa Alvarez Garcia -
Nombre de respostes: 4

Hem creat un grup de membres de Consell Escolar per poder tenir accés a les actes del consell escolar i no aconseguim que aquest grup hi accedeixi. Els direcciona a  circulars famílies que està obert a tothom. els altres membres com els professors poden accedir sense cap problema.

També tenim problemes a l'hora d'esborrar els documents de les diferents categories. Marca la paperera al costat com si es pogués fer però en realitat no funciona.

moltes gràcies.

En resposta a Dolores Elisa Alvarez Garcia

Re: permisos

per ANTONI GINARD LLADO -

      Bon dia,

Ens podries indicar l'URL de la Intraweb?

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: permisos

per Dolores Elisa Alvarez Garcia -

Hola, bon dia,

URL de la intraweb: agora.xtec.cat/ceipcarlesbuigas/intranet/index.php

En resposta a Dolores Elisa Alvarez Garcia

Re: permisos

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola,

La categoria que vàreu crear per al Consell Escolar es troba dins de la categoria Documents de centre. Tot i que havíeu donat accés al grup Consell Escolar a la seva categoria, només hi podien accedir les persones del Consell Escolar que, a més, pertanyien a un dels grups amb accés a la categoria Documents de centre perquè el grup Consell Escolar no tenia accés a aquesta categoria. Per resoldre el problema, hem afegit el grup Consell Escolar als grups amb accés a Documents de centre.

En resum: Per a que un grup tingui accés a una categoria no n'hi ha prou amb donar-li accés a la categoria, també cal que tingui accés a les categories de les que penja. En el cas de les categories principals això darrer no aplica ja que no pengen de cap categoria.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora