Càlcul de la qualificació i agrupacions

Càlcul de la qualificació i agrupacions

per Maria Pallarés Vidal -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

En aquest curs ja he introduït les notes de tots els alumnes avaluat. Però tot i haver-ho definit com a mitjana ponderada, el Moodle no mostra quina és la nota final obtinguda.

El motiu podria ser que he utilitzat agrupacions i, per tant, els alumnes només tenen notes a les activitats de l'agrupació a la qual pertànyen? És a dir, els hi consta alguna nota buida perquè correspon a l'altra agrupació.

Gràcies per endavant,

Maria

En resposta a Maria Pallarés Vidal

Re: Càlcul de la qualificació i agrupacions

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Maria,

pots configurar si l'alumne/a pot veure o no la nota del curs anant al bloc Configuració | Qualificacions | Paràmetres de les qualificacions. El darrer dels paràmetres "Oculta els totals si contenen elements ocults" defieix què veu o no l'alumnat.  Si tries "Mostra els totals incloent els elements ocults" l'alumnat podrà veure la nota.

Per acabar de definir quin paràmetre és més adient per tu pots conultar l'aljuda:

Aquesta opció especifica si es mostren als estudiants els totals que contenen elements ocults de qualificació o bé són substituïts per un guió (-). Si es mostra, el total pot ser calculat excloent o bé incloent els elements ocults.

Si s'exclouen els elements ocults, el total serà diferent del total que veu el professorat a l'informe de les qualificacions, ja que el professorat sempre veu els totals calculats a partir de tots els elements, siguin ocults o siguin visibles Si s'inclouen els elements ocults, els estudiants poden arribar a calcular les seves qualificacions als elements ocults.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Càlcul de la qualificació i agrupacions

per Maria Pallarés Vidal -

Gràcies, Mònica!

Però el problema no venia d'aquí, ara ja l'he trobat. Dins del Qualificador tenia alguns "ullets" tancats, però és molt estrany perquè tot i que el general de la nota era obert, els dels alumnes estaven tancats.

Jo no recordo haver-los tancat, però bé, en algun moment van haver de quedar tancats.

Maria