Informes de tasques

Informes de tasques

per JOSEP MIS ESCOLA -
Nombre de respostes: 1

Hola,

M'agradaria saber si hi ha alguna manera d'obtenir informes per veure si els alumnes han obert els fitxers de retroacció d'una tasca (en realitat en el meu cas són les tasques corregides). Ho he provat amb un alumne "imaginari" i veig que quan obtinc l'informe, un missatge m'indica "Visualitza la pròpia pàgina d'estat de la tramesa" però crec que així no tinc la seguretat de si ha obert o no el fitxer de retroaccció. Bé, potser és irrellevant però ja que s'intenta millorar l'aprenentatge indicant errors, etc a l'alumnat, també estaria bé veure quin profit se'n treu.

Finalment també una altra consulta sobre els informes: podem obtenir informes que detallin la visualització per part de l'alumnat, en un determinat tema, de recursos consistents en etiquetes? (és a dir d'etiquetes amb imatges i links a animacions, pàgines web, etc)

Moltes gràcies per endavant.

Josep Mis (Institut Miquel Martí i Pol)

En resposta a JOSEP MIS ESCOLA

Re: Informes de tasques

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

no es possible obtenir aquests tipus d'informació, pots arribar a veure si l'alumne ha entrat a la tasca però en cap cas confirmar si l'ha llegida o no. En el cas d'etiquetes aqeusta informació no sembla quedar registrada.

Els informes que ofereix Moodle els pots consultar anant a Navegació | Curs | Participants | Alumne | Informes d'activitat.

Fins ara,

Mònica