Quota d'espai i fitxers pendents de ser esborrats pel cron

Quota d'espai i fitxers pendents de ser esborrats pel cron

per JOSEP BORRAS MORA -
Nombre de respostes: 2

Bon dia,

Últimament hem tingut moltes dificultats amb l'ocupació de l'espai assignat al centre. En primer lloc, hi ha el problema de les còpies de seguretat que no s'han esborrat. El problema és que els administradors no podem esborrar-les ni tan sols saber qui en té, si no ens ho dieu vosaltres. Això és especialment problemàtic en un centre com el nostre amb més de 100 professors que tenen molta diversitat d'horaris. Crec que al principi de curs vau dir que més endavant hi hauria una eina perquè els administradors puguin esborrar les còpies. Se sap alguna cosa de quan estarà disponible?

D'atra banda m'estic trobant que hi ha una gran quantitat d'espai utilitzat a la carpeta trashdir (fitxers marcats com a esborrats i pendents de ser esborrats pel cron), que va augmentant dia a dia i no sembla que s'esborri. Per aquest motiu, tot i haver aconseguit una ampliació de quota dimarts, avui he tornat a rebre l'avís que estem a punt d'ocupar l'espai assignat un altre cop. Com es pot fer per alliberar aquest espai ocupat pels fitxers pendents d'esborrar?

Moltes gràcies.

En resposta a JOSEP BORRAS MORA

Re: Quota d'espai i fitxers pendents de ser esborrats pel cron

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

hem detectat un problema amb l'execució del cron del teu centre i per això no s'esborren aquests fitxers. Estem treballant per solucionar-ho però si mentres tant, necessites una ampliació de quota, demana-la i te la farem el més aviat possible. Ara mateix hem vist que teniu gairebé 1GB disponible així que, en principi, hauríeu de poder treballar amb tranquiliat.

L'eina per als administradors està previst fer-la durant aquest curs, en quan estigui disponible us ho farem saber. De moment no tenim una data fixada.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Quota d'espai i fitxers pendents de ser esborrats pel cron

per JOSEP BORRAS MORA -

Moltes gràcies, Mònica.

Espero les vostres noticies pel que fa al cron.

Jo espero que ara no es col·lapsi, suposo que el problema va ser amb els cursos intensius que van acabar el gener i devien van fer còpies de seguretat, a l'esborrar-les s'han quedat al cron, per això ocupa tant.