Professor editor desaparegt

Professor editor desaparegt

per Artur J. Tallada Cervera -
Nombre de respostes: 3

Hola,

tenim un problema en un espai Moodle de Àgora, relacionat amb els permisos d'usuaris i que no aconseguim veure o localitzar. Hem vist que, una vegada creat un curs, no es pot assignar el rol de professor editor. Sí que es poden assignar participants i professors (no editors), però no deixa fer-ho per a professors editor com a tal. En el seu lloc, en lloc de l'opció professor editor, apareix el nom de dos professors de l'entorn, i que suposadament tenen el rol de professors editors.

Us passo l'enllaç per tal de que pugueu comprovar-ho:

http://agora-eoi.xtec.cat/eoiriberadebre/moodle/enrol/users.php?id=2

Jo he intentat fer revisió dels permisos d'usuaris globals, però no he acabt de treure'n l'entrellat. M'imagino que es va produir algun canvi de forma inconscient i ara ens costa localitzar-ho.

Artur Tallada

En resposta a Artur J. Tallada Cervera

Re: Professor editor desaparegt

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Artur,

el problema és que han canviat el "nom del rol" pel nom de les persones. Per tal de modificar-ho, han d'anar als paràmetres del curs i eliminar el nom de les dues persones que han afegit.

T'adjunto una captura de pantalla per si t'és d'utlitat.

Fins ara,

Mònica

Fitxer adjunt canvi_nom_rols.png
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Professor editor desaparegt

per Artur J. Tallada Cervera -

Hola Mònica,

moltes gràcies!! Clar !! Mira que he estat remenant .... el ue passa és ue en alguns cursos estava així i en altres no, i això m'ha despistat!! ... Bé, solucionat !!

Artur