No envia correu per donar d'alta a nous usuaris

No envia correu per donar d'alta a nous usuaris

per Montserrat Moreno Furner -
Nombre de respostes: 2

Torno a ser la Montse Moreno, he comprovat com tenia  el ervidor de correu SMTP i tret que jo tenia a les 4hores i ja ho he canviat a la 1h, la resta estava bé. He anat a més a Usiaris i he activat l'autrentificació basada en el correu electrònic, he comprovat que en el perfil dels nous usuaris estigués activada l'adreça del correu electrònic i després he intentat tornar a donar d'alta a un usuari. Constantment em respon el mateix: SMTP error, no es pot enviar el correu. Si em pots ajudar t'ho agrairia perquè hem de donar d'alta als alumnes per engegar el moodle del centre hi no hi ha manera.

Gràcies.

En resposta a Montserrat Moreno Furner

Re: No envia correu per donar d'alta a nous usuaris

per M Pilar Ferreiro -

Hola Montserrat,

A nosaltres a l'EOIBarcelona-Drassanes ens està passant el mateix. La Sara Arjona està investigant l'assumpte.  Mentre es troba el problema, el que jo estic fent es, com a administrador, anar a usuaris, comptes, llista d'usuaris i confirmar els alumnes manualment. Llavors ja poden accedir i inscriure's en el curs que toqui. És una solució d'emergència.

Salutacions

Mª Pilar Ferreiro

En resposta a M Pilar Ferreiro

Re: No envia correu per donar d'alta a nous usuaris

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holoo Montse!
Tal i com et comenta la Mª Pilar, ens ho estem mirant (i ja us avanço que no és un tema fàcil de solucionar perquè és complicat trobar on està el problema : (). Et prego que revisis com evoluciona el problema des d'aquest fil d'aquest mateix fòrum (per facilitar-nos el seguiment d'aquest fòrum!): http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=4401
Bezos i abrasos,
Sara