Modificar una rubrica

Modificar una rubrica

per OLGA GODOY GIMENEZ -
Nombre de respostes: 4
Hola,

Hem creat un curs i una de les tasques s'avalua amb una rúbrica. La vam crear sense problemes i hem fet una prova de funcionament, també sense problemes. Ara voldríem modificar-la una mica perquè el text fos més curt, però no sabem trobar-la (en algun lloc ha de ser, no?) ni com es pot modificar. Ens podeu ajudar?

Moltes gràcies i bon cap de setmana!
En resposta a OLGA GODOY GIMENEZ

Re: Modificar una rubrica

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Olga,
quan crees una segona tasca pots triar l'opció de definir una rúbrica nova o triar "Crea un formulari de qualificació nou a partir d'una plantilla", fent clic aquí accediràs a un cercador on, si fas clic a la casella "Inclou els meus formularis" i després cerques t'apareixerà la rúbrica.

Un cop has trobat la rúbrica pots fer clic a "Utlitza aquest formulari com una plantilla" i el sistema et permetrà editar aquesta rúbrica per a la tasca.

Trobaràs més informació sobre rúbriques en aquest altre fil de debat del fòrum:
http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=43965

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Modificar una rubrica

per OLGA GODOY GIMENEZ -
Gràcies per la resposta, Mònica.

Ho he provat i, efectivament si creo una segona tasca i faig totes les passes que indiques puc editar la rúbrica. Però si el que vull fer és editar la rubrica de la tasca que ja tinc feta per fer modificacions en els items, no veig la manera...

Això vol dir, llavors, que un cop desada la rúbrica en qüestió no es pot editar per fer canvis a no ser que creem una segona tasca i utilitzem la rúbrica inicial com a plantilla? És això?
En resposta a OLGA GODOY GIMENEZ

Re: Modificar una rubrica

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Olga,
per editar la rúbrica activa a una tasca has d'entrar a la tasca (no editar-la) i anar a Configuració | Administració de la tasca | Qualificació avançada | Defineix rúbrica.

Fins ara,
Mònica