Fòrum Àgora-MOODLE

Rubriques

Rubriques

per John Mackay -
Nombre de respostes: 5
Hola
M'interessa poder utilitzar una rubrica d'un exercici per a altres exercicis dins del mateix curs.

també m'interessa poder exportar-la a un altra moodle fors de xtec.

Com es poden fer les dues coses?
En resposta a John Mackay

Re: Rubriques

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola John,
per defecte, només els usuaris adminsitrador/a i gestor/a poden crear rúbriques "plantilla" per fer-se servir a d'altres tasques, per altra banda, una rubrica creada per un professor/a editor/a d'un curs sí que es pot fer servir a d'altres tasques que crei el mateix professor/a.

En cas de voler que les rúbriques definides per professorat puguin ser accessibles per d'altres professors s'haurien d'editar permisos del rol professor editor o bé crear un rol nou a nivell de sistema i assignar el professorat necessari amb aquestes dos permisos concedits:

En aquests moments, per tal de poder fer servir una rúbrica a un altre Moodle caldria exportar l'activitat i importar-la.

Pots trobar més informació sobre aquest tema a l'enllaç següent:
http://docs.moodle.org/24/en/Advanced_grading_methods#Permissions

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Rubriques

per ELISABET ALSINA PAGES -

Hola Mónica,

no és recomanable que tots els professors puguin crear plantilles de rúbrica i compartir-les? 

Pel que he llegit, encara no és possible importar rúbriques des d'un excel, csv, xhtml...?

Bet Alsina


En resposta a ELISABET ALSINA PAGES

Re: Rubriques

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Bet,
la veritat és que té sentit que sigui així, però per defecte Moodle no ho permet. Val a dir que tot depèn de la magnitud del Moodle, no és el mateix un Moodle d'un centre que d'una universitat. En qualsevol cas, podeu donar el permís al professorat per fer-ho.

Fins ara,
Mònica
En resposta a John Mackay

Re: Rubriques

per Grego Jimenez -
John,
Pots utilitzar una rubrica d'un exercici per a un altre exercici del mateix curs de manera molt fàcil, sense la necessitat de cap permís addicional.
Es tracta de que en la nova tasca o exercici, un cop hagis triat "rúbrica" com a mètode de qualificació, seleccionis "Crea un formulari de qualificació nou a partir d'una plantilla" en la següent pàgina. Tot seguit, has de marcar "Inclou els meus formularis" en la nova pàgina que t'apareixerà i fas clic a CERCA (deixant en blanc el camp corresponent). Llavors t'apareixeran totes les rúbriques que has fet servir en aquest curs i podràs triar la que vulguis seleccionant "Utilitza aquest formulari com a plantilla".
Adjunt prova.JPG