Impossibilitat enllaçar fitxer heretat a una unitat del curs

Impossibilitat enllaçar fitxer heretat a una unitat del curs

per Maria Carme Lasierra Toha -
Nombre de respostes: 2

Bon dia,

Des de dissabte passat he tingut el mateix problema dues vegades en dos dels meus cursos Moodle diferents.

Una de les "etiquetes" que enllaça amb un dels fitxers heretats (hem passat enguany a la nova versió de Moodle) ha desaparegut de la Unitat 1. El fitxer heretat sí que hi és, però, quan intento fer una nova etiqueta que hi enllaci de nou, em dóna l'error: "S'han trobat diferents registres, però se n'esperava un de sol".

He comprovat que, si intento fer la mateixa operació "Afegeix una activitat o recurs" en una altra unitat del mateix curs, aleshores sí que em deixa fer l'enllaç correctament a aquell mateix fitxer heretat i el fitxer s'obre normalment.

Faig fer-ho i vaig intentar arrossegar-lo fins a la Unitat 1 i aleshores es posa ocult i quan clico per desocultar em dóna l'error: "L'ID del mòdul de curs no és vàlid". L'enllaç continua allà visible, però quan hi clico per obrir-lo torna a donar aquest error ("L'ID del mòdul de curs no és vàlid").

Intentant això dues vegades, aleshores em va desaparèixer una Activitat amb tots els exercicis que els alumnes hi havien lliurat.

He provat de canviar el nom del fitxer i també esborrar-lo i penjar-lo una altra vegada. Però el problema persisteix.

El primer cop que vaig tenir aquest problema, havia estat jo qui va intentar canviar l'arxiu heretat per un d'actualitzat. Però en aquest segon cas, jo no havia tocat res del curs i van ser els alumnes que em van dir que aquell arxiu no hi era. A partir d'aquí he intentat crear el nou enllaç, però m'ha donat aquests mateixos errors i no he pogut fer-ho.

Moltes gràcies,

Carme Lasierra Tohà

En resposta a Maria Carme Lasierra Toha

Re: Impossibilitat enllaçar fitxer heretat a una unitat del curs

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Carme,
en principi el problema no té res a veure amb els fitxers heretats si no amb que el tema en qüestió s'ha malmès, d'aquí ve l'error que t'apareix.

Per tal de solucionar-ho has de fer el que li explicàvem a l'Alberto en aquest fil del fòrum: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=42005

Fins ara,
Mònica