Copiar qualificador d'un curs a un altre

Copiar qualificador d'un curs a un altre

per carles fornas -
Nombre de respostes: 1
Es pot copiar el qualificador d'un curs a un altre?

M'explico. En el nostre moodle tenim un parells de cursos pràcticament clònics.
info grup3
info grup1

El curs info grup3 el gestiono jo i és el curs original. Aquest curs té un qualificador molt currat que cada setmana va canviant.

El curs info grup1 és una còpia-progressiva (cada setmana faig una còpìa de les novetats del curs original al curs còpia, fent còpies de seguretat parcials i restauracions parcials) i el gestiona un company de Socials i va activant els exercicis al seu ritme.

M'he trobat, que no se com copiar-li el qualificador sense haver de fer-ho manualment (qual cosa suposaria una feinada de por).

Alguna idea?

NOTA: Si els agrupaments funcionessin com en moodle 1.9 podriem tenir un sol curs i anar ocultant els exercicis i el que fos per agrupaments de cursos. Ja sé que sóc molt pessat amb el tema, però es que és un problema!

Moltes gràcies per l'atenció
Carles Fornas
Escola Pia Balmes
En resposta a carles fornas

Re: Copiar qualificador d'un curs a un altre

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Carles,
el llibre de qualificacions no es pot importar però quan fas una còpia de seguretat del curs i la restaures aquest qualificador hauria de ser igual i a mida que afegeixes les activitats noves també s'haurien d'afegir al qualificador.

Per anar afegir aquestes activitats noves, has provat a fer servir l'Importa en comptes del Restaura? Segurament et serà més pràctic ja que pots triar quines activitats o recursos vols importar.

Fins ara,
Mònica