Canviar color de fons de les preguntes

Canviar color de fons de les preguntes

per Pedro López -
Nombre de respostes: 2
Hola, la meva consulta és per a preguntar si es pot canviar el color de fons que apareix al visionar les preguntes d'un qüestionari, en concret si es pot configurar per a que aquest fons fos blanc. Ho dic perquè moltes vegades imprimeixo preguntes fent captures de pantalla per a afegir-les a un document i que els alumnes el puguin contestar en paper. Faig servir moltes vegades aquest mètode per a confeccionar examens aprofitant el banc de preguntes que tinc creat i aquest fons blau "embruta" les fotocòpies dificultant la seva lectura. Bé, només era per saber si existia aquesta possibilitat de canviar aquest fons. Moltes gràcies.

Pedro López
Inst. Pau Casals
Badalona
En resposta a Pedro López

Re: Canviar color de fons de les preguntes

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Pedro,
pots editar els estils personalitzats del tema i afegir el següent CSS:

.que .formulation {
background: rgb(255, 255, 255);
}


Per fer-ho cal anar a Administració del lloc | Aparença | Temes | Xtec2 i a la part final de la pàgina, a l'apartat Estils personalitzats enganxar-hi el codi.

Recorda que un cop desat s'ha de buidar la memòria cau del Moodle per poder veure els canvis, si no, no els veuràs. Per fer-ho trobaràs un enllaç a la part superior de la mateixa pàgina que diu "buida totes les memòries cau".

Fins ara,
Mònica