accés a moodle

accés a moodle

per Anna Puig Comellas -
Nombre de respostes: 4
Ja fa dies que provo d'actualitzar la web de l'escola, plataforma moodle. Abans de l'estiu vam començar a treballar amb el nou moodle i tot anava bé. Ara al setembre m'és impossible accedir. Explico una mica el que em passa: entro com a administrador posant nom d'usuari i contrasenya, i apareixo com a administradora, però cada vegada que vaig a editar paràmetres, activar edició... em rebota i em treu fora, demanant altra vegada usuari i contrasenya... i així un cop rera un altre. Quan vaig a la configuració de blocs, directament surto com a desconnectada, ni em dóna l'opció d'entrar altre cop... 
Què pot estar passant?
En resposta a Anna Puig Comellas

Re: accés a moodle

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Anna,
el problema estava en un bloc HTML. Ara ja ho hem solucionat i hauríeu de poder entrar i editar el Moodle sense problemes.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: accés a moodle

per César Burgués Llurda -
Tinc un problema similar al de l'Anna. Quan entro al moodle com administrador, rebutja reiteradament l'entrada. No obstant, prement un curs o un botó d'una categoria, apareix com si hagués entrat correctament. No entenc que succeeix, però hi ha algun problema d'accés. Ens ho podeu mirar?
http://agora.xtec.cat/ceip-lladurs/moodle/

Gràcies
César
En resposta a César Burgués Llurda

Re: accés a moodle

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola César,
no hem aconseguit reproduir l'error, ens podries facilitar més dades al respecte?

Pots provar a esborrar la memòria cau del navegador i provar també amb diferents navegadors a veure si el problema es manté o no i ens expliques com han anat aquestes proves.

Fins ara,
Mònica