No puc editar a l'Àgora

No puc editar a l'Àgora

per ISABEL FERNANDEZ LOPEZ -
Nombre de respostes: 4

Hola!

Després d'haver passat un curs de moodle a Àgora, ara no em deixa manipular temes o qüestionaris que tenia en el meu curs de moodle. Em surt el missatge:

Invalid Course id

i altres cop em surt directament l'entrada al moodle perquè posi usuari i contrasenya.

El curs on tinc aquests problemes és aquest

http://agora.xtec.cat/iescanplanas/moodle/course/view.php?id=182&edit=1&sesskey=4kwjySg5gX

al de llatí 1r i per exemple el tema "Ja teniu blog" no el puc esborrar, un qüestionari no el puc moure de lloc...

En resposta a ISABEL FERNANDEZ LOPEZ

Re: No puc editar a l'Àgora

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Isabel!
Hem accedit al curs que ens has comentat (llatí 1r) i hem pogut moure un dels qüestionaris sense problemes (el d'Empúries, l'ànima de Catalunya). No ens hem atrevit a esborrar el contingut del tema 7 (el de Ja teniu blog) per por a que ara ja no t'interessi esborrar-ho. Podries tornar a provar si ara et deixa fer aquestes modificacions i dir-nos alguna cosa. Potser es va tractar d'un problema puntual que ja s'ha solucionat. En cas que no estigui solucionat, diga'ns exactament què podem provar nosaltres o d'on podem agafar el curs per importar-ho al Moodle de proves que tenim i trastejar allà.
Bezos i abrasos,
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: No puc editar a l'Àgora

per ISABEL FERNANDEZ LOPEZ -
Hola Sara:
et dic vàries coses que no em permet fer:
. El tema 7 "Ja teniu blog" no el puc editar. Voldria esborrar-lo i no em deixa entrar a fer-ho (si tu vols provar el pots esborrar tranquilament).
. tampoc puc escriure a la notícia 8 ni moure els enllaços que hi ha en aquest tema.
. ni puc esborrar la informació del tema 10....
és a dir, que a partir de la notícia 7 (aquesta inclosa) no em deixa fer res de res. De tot el que tinc en aquestes notícies només voldria conservar el qüestionari de números romans i els enllaços de Plutarc i Elaleph (que tampoc els puc moure de lloc); t'ho dic per si vols remenar i fer.
Moltes gràcies!!
En resposta a ISABEL FERNANDEZ LOPEZ

Re: No puc editar a l'Àgora

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holoo Isabel!
Ja està solucionat! El tema 7 devia tenir alguna cosa que no agradava al curs perquè, per algun motiu que desconeixem, quan intentaves moure'l, editar-lo o esborrar-lo redirigia a un altre servidor (phantom). Ja hem pogut esborrar el contingut del tema 7 i, a partir d'aquest moment, tot ha començat a funcionat correctament. Com veuràs, per exemple, hem pogut moure sense problemes el qüestionari dels números romans al tema 6.
Bezos i abrasos,
Sara