mòduls Hotpots

mòduls Hotpots

per YOLANDA CABRE SANS -
Nombre de respostes: 1
Un parell de preguntes sobre aquest mòdul, que si em podeu contestar em facilitaran molt la vida:

1) quina és l'opció de sortida que torna a la pàgina on estaves inicialment? M'explico, quan un alumne acaba de fer una activitat de Hotpots si no poso res el retorna a la pàgina del curs, si poso que el torni a la pàgina del curs fa el mateix, etc. Però com al MOODLE 2.0. surt per defecte el títol de les seccions i les activitats dins de cada secció no es veuen fins que cliques el títol, jo voldria que en acabar l'activitat els alumnes fossin retornats a la secció amb el menú desplegable per a que poguessin escollir quina és la següent activitat que volen fer.

2) Hi ha alguna possibilitat de fer que des del MOODLE una activitat de Hotpots triï aleatoriament entre diferents activitats de Hotpots. M'explico, també. Els qüestionaris de Hotpots són fantàstics perquè si fas 30 preguntes però dius que només en mostri 5 cada vegada, cada vegada que un alumne entra a l'activitat té una experiència diferent i, a més, si dos alumnes entren al mateix qüestionari també veuen preguntes diferents i fa molt difícil que puguin copiar-se les respostes. Això, però, només és possible amb els qüestionaris o el jmatch, jo voldria, si és que es pot, pujar diferents jcloze o jmix a una mateixa activitat de hotpots i que, cada vegada que un alumne hi entri, es triï aleatoriament entre els diferents exercicis possibles. És possible això? Funcionaria si jo pugés un arxiu amb programació en javascript en que a la funció onLoad hi hagués una tria aleatoria entre diferents .html que estiguessin a la mateixa carpeta?

Gràcies!


En resposta a YOLANDA CABRE SANS

Re: mòduls Hotpots

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Yolanda,

Pots mirar de canviar l'opció de visualització del curs per tal que en comptes de mostrar les seccions comprimides mostri una secció per pàgina, potser d'aquesta manera soluciones el problema. Per fer-ho has d'anar als paràmetres del curs i triar a Disposició del curs "Mostra una secció per pàgina".

Respecte a la segona pregunta, no sóc conscient que es pugui fer això que demanes. Potser al fòrum de Hot Potatoes pots trobar informació o solucions d'utilitat en l'ús del Mòdul: https://moodle.org/mod/forum/view.php?id=1599

Fins ara,
Mònica