Usuaris

Usuaris

per OLGA GODOY GIMENEZ -
Nombre de respostes: 4
Perquè un alumne al qual hem esborrat del Moodle - i que en el mòdul de sincronització de la intranet està vermell - pot autodonar-se d'alta altra cop al moodle? Com es pot controlar?
Gràcies,

Olga Godoy
En resposta a OLGA GODOY GIMENEZ

Re: Usuaris

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Olga,
ens podríeu dir quin és aquest usuari? En principi tot i que teniu activada l'autenticació basada en correu electrònic, ara mateix l'autoregistre no el teniu activat, per tant aquest usuari no hauria de poder registrar-se de nou al Moodle.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Usuaris

per OLGA GODOY GIMENEZ -
Hola Mònica, crec no em vaig explicar prou bé. Aviam, si me'n surto: Abans que donèssim d'alta l'alumnat al Moodle, alguns alumnes (moltíssims) van aconseguir autodonar-se d'alta. Ho vam atribuir a una sincronització no volguda i els vam esborrar manualment. La sorpresa és que només esborrar-los tornaven a aparèixer. Posar el puntet verd en la intraweb implica que es dóna d'alta automàticament al moodle? Si té el puntet vermell, vol dir que no? No ho entenem perquè alumnes (ara no et ser dir quins) amb el puntet vermell van aconseguir autodonar-se d'alta al moodle.

Un altre tema: Si tenim l'opció d'autoedició del perfil bloquejada per als usuaris alumnes, perquè han pogut fer-ho?

Ara suposadament està tot sincronitzat i correcte, però ens preocupen aquestes "irregularitats" per manca d'una paraula millor.

Gràcies.
En resposta a OLGA GODOY GIMENEZ

Re: Usuaris

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Olga,
ara mateix el comportament per defecte fa que tens un usuari/ària a la Intraweb que no hi és al Moodle, si la validació única està activada, aquest usuari/ària pot entrar al Moodle donat que es crea automàticament.

Prenem nota d'aquest fet i mirarem d'arreglar-ho.

Pel que fa l'edició del perfil, per evitar que l'alumnat pugui canviar les seves dades personals és deshabilitar al vostres espai Moodle l'edició del perfil per tots els usuaris (tant estudiants com professors). Per fer això, heu d'accedir amb un usuari/ària amb permisos d'administració a l'apartat Usuaris | Permisos | Definició de rols, editar el rol "Usuari/ària autenticat" i deixar com "No definit" el permís "Editar el perfil d'usuari propi". Tingueu en compte que amb aquest canvi cap usuari podrà editar el seu perfil.>


Fins ara,
Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Usuaris

per OLGA GODOY GIMENEZ -
Moltes gràcies, Mònica.

Valorarem el que ens dius de bloquejar el perfil. De la qüestió de la validació única i la creació automàtica d'usuaris, ja ens direu com queda.

Bona Mercè!