Fòrum Àgora-MOODLE

Desactivar l'opció de copiar un arxiu al Moodle quan fem un enllaç a dropbox

Desactivar l'opció de copiar un arxiu al Moodle quan fem un enllaç a dropbox

per Josep Suller Roca -
Nombre de respostes: 2
hola, una pregunta

Des de l'administrador de Moodle, hi ha alguna manera d'evitar que surti l'opció FES UNA CÒPIA DEL FITXER quan fem un enllaç des del nostre Moodle a Dropbox? O al menys, posar que surti l'opció CREAR UN ÀLIES O ACCÉS DIRECTE AL FITXER per defecte?

Em fa molta por que els professors agafin la primera opció per defecte al penjar arxius "fes una còpia del fitxer" i en dos dies tinguem el Moodle "empatxat" d'arxius copiats innecessàriament.

Adjunto foto.

Gràcies
Josep Suller
EOI Tarragona


Fitxer adjunt Dibujo.JPG
En resposta a Josep Suller Roca

Re: Desactivar l'opció de copiar un arxiu al Moodle quan fem un enllaç a dropbox

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Josep,
de moment el Moodle no permet configurar quina ha de ser l'opció per defecte, prenen nota del suggeriment per mirar si es pot arribar a canviar i si és convenient fer-ho.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Desactivar l'opció de copiar un arxiu al Moodle quan fem un enllaç a dropbox

per Raül Fernández -
Hola, justament trobo que en determinats cursos, és millor fer una còpia, donat que el dropbox és (en la majoria de casos) un servei gratuït que en qualsevol moment podem perdre, o nosaltres mateixos eliminar fitxers "fent neteja", això voldria dir perdre els fitxers a Moodle.

Per altra banda, quan un alumne lliura un fitxer en una tasca (per exemple) només li apareix fer una còpia del fitxer, i mai podrà fer un àlies (cosa que trobo molt encertat)