Tasca. Permet tornar a trametre?

Tasca. Permet tornar a trametre?

per carles fornas -
Nombre de respostes: 4
Bon dia
moodle d'escola: http://agora.xtec.cat/escpiabalmes/moodle/

Avui he començat a rebre les tasques d'un exercici
d'una de les meves matèries. Un alumne ha comés un error i m'ha enviat un arxiu erroni. Quan ha volgut tornar-me'l a enviar no ha pogut. No li aparexiael botó Edita la tramesa. He revisat la congiguració de la tasca i m'ha sorprès no veure la opció (amb quadre de verificació) Permet tornar a trametre. Jo diria que aquesta opció si que hi era. ha estat eliminada?


Per confirmar que l'alumne en qüestió, no veia el botó Edita la tramesa, he entrat des del meu usuari com si fos l'alumne (entra com) i efectivament, no hi era. Però he fet la comprovació amb un altre alumne i si que hi era el botó.

Tots els alumnes, en un principi, tenen la mateixa configuració.

NOTA: SI necessiteu els noms dels alumnes us els passo.

Moltes gràcies
Carles Fornas
Escola Pia Balmes
En resposta a carles fornas

Re: Tasca. Permet tornar a trametre?

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Carles,
pel que hem pogut veure teniu limitada la tramesa a dos fitxers, segurament aquest alumne ja havia tramès dues vegades el fitxer i el sistema no li deixa fer-ho una tercera vegada.

Prova a modificar aquest paràmetre de la tasca a veure si així finalment pot editar la tramesa.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Tasca. Permet tornar a trametre?

per carles fornas -
Aquest paràmetre el vaig modificar després del problema i no em va resoldre res.
L'interrogant del paràmetre diu:
Si les trameses de fitxer estan habilitades, cada estudiant podrà carregar aquesta quantitat de fitxers en la seva tramesa

Entenc que aquest paràmetre permet enviar dos arxius alhora, no un primer i posteriorment canviar-lo per un altre. En el moodle 1.9 existia el paràmetre Permet tornar a trametre i em pensava que en el moodle 2.4 també hi era.

Carles Fornas
En resposta a carles fornas

Re: Tasca. Permet tornar a trametre?

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Carles,
tornant a revisar hem vist que tens activat el que abans es deia l'esborrany de tramesa, és el paràmetre "Requereix que l'estudiant faci clic al botó tramet".

Si l'estudiant afegeix un fitxer li surten dues opcions, "edita la tramesa" o "tramet". En el moment que l'estudiant fa clic a "tramet" l'entrega s'ha fet i ja no es pot modificar. Al qualificador de la tasca ho pots diferenciar perquè els que encara són esborrany surten en groc i els que surten en verd ja han fet la tramesa.

Si et poses sobre l'alumne/a en qüestió a l'apartat de la columna edita, et sortiran quatre opcions, una d'elles per tornar la tramesa a esborrany i així podrà tornar a carregar el fitxer.

Fins ara,
Mònica