Pujar fitxers a Moodle 2

Pujar fitxers a Moodle 2

per Xavier Marsal Molero -
Nombre de respostes: 3
Hola,

Com a a gestor del Mooodle 2 del meu centre, tinc 2 problemes referents a la pujada de fitxers:

Encara no hem fet la configuració per pujar a Google docs o dropbox i, a més, hauríem d'instruir a tothom, així que de moment anem per mètode tradicional i ens trobem que:

1. Els usuaris professor editor no poden pujar fitxers, per exemple, de 7MB. (informa que el fitxer és massa gran).

2. He intentat pujar una restauració d'un curs d'Alexandria (Informàtica 4t d'ESO, 31 MB aprox., extensió mbz) des de la gestió d'Àgora|Envia fitxers grans al servidor i falla (em surt el missatge: ERROR: Failed to find flength file). He provat de variar l'extensió i posar-la en majúscules (la intranet les discrimina), però segueix igual.

Tot i que usarem repositoris externs, ens agradaria poder-ho solucionar per començar ja.

Xavi

En resposta a Xavier Marsal Molero

Re: Pujar fitxers a Moodle 2

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Xavi,

en principi els usuaris han de poder pujar fitxers de fins a 10MB sense problemes a no ser que la tasca o la configuració estigui limitada a menys. Ens podries dir quin usuari/ària té aquest problema i quin fitxer i a on intenta pujar-lo?

Pel que fa la pujada de fitxers grans hem fet la prova i ens ha funcionat correctament. Recordeu que l'enviament de fitxers s'ha de fer amb Firefox i no amb Chrome. Mireu de tornar a descarregar el fitxer (no fos cas que s'hagués malmès durant la descàrrega) i pujar-lo de nou a veure si el problema persisteix. Si és així, ens aniria molt bé que ens enviéssiu una captura de pantalla amb l'error.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Pujar fitxers a Moodle 2

per Xavier Marsal Molero -
Hola Mònica,

Problemes resolts.

Pel que fa a la pujada de fitxers grans, l'he tornat a descarregar i, efectivament, ha funcionat. Perfecte

Respecte als fitxers dels usuaris, no sé per què, estava posada la mida màxima a 2MB, en comptes de 10MB que són per defecte.

Moltes gràcies

Xavi