Registrar-se com usuari

Registrar-se com usuari

per NEUS BRENUY CASALS -
Nombre de respostes: 4
Habitualment, cada inici de curs feiem que els alumnes nous s'enregistressin des de la pàgina d'identificació, on la versió 1.9 donava aquesta opció, per assegurar que les dades i correus eren correctes.
Estem fent el canvi a la versió 2.0 i aixó implica que s'hauran de enregistrar "tots" els alumnes del centr, i la part que permet als usuaris enregistrar-se no hi és.
Hem estat buscant la manera de que aparegui, però no ho hem aconseguit... hem mirat al forum, però no dec tenir prous permisos, de la cadena que doneu per a l'Autenticació basada en el correu electrònic.
, Administració del lloc | Connectors | Autenticació | Gestió de l'autenticació jo no tinc "connectors", i per tant ja no tinc accès a la resta...

Ens podeu ajudar? Gràcies.

M. neus Brenuy
En resposta a NEUS BRENUY CASALS

Re: Registrar-se com usuari

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola M. Neus,
al vostre Moodle teniu ja activada la gestió de l'autenticació basada en correu electrònic, ara, el que hauríeu d'activar és l'opció que apareix més abaix, a l'apartat Paràmetres comuns, dins de la mateixa pàgina, que diu Autoregistre registerauth, fent clic al desplegable i triar Autenticació basada en correu electrònic.

Dius que no veus els Connectors, l'usuari/ària "admin" sempre té accés a aquest apartat, amb quin usuari/ària estas entrant? Pot ser que entris com a gestora i per això no pots accedir a aquest paràmetre.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Registrar-se com usuari

per NEUS BRENUY CASALS -
Hola,

Efectivament, ho he estat buscant, i soc gestora... això vol dir que si he de fer canvis he d'accedir amb l'usuari de centre? o bé podem tindre més d'un administrador i em puc donar d'alta d'administradora?

Gràcies,

M. Neus Brenuy
En resposta a NEUS BRENUY CASALS

Re: Registrar-se com usuari

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Neus,
per fer aquests canvis has d'entrar amb l'usuari "admin" del Moodle. Al Moodle 2 d'Àgora només pot haver un usuari/ària "admin" així que no pots donar-te d'alta a tu mateixa com administradora, només pots fer-te gestora que és el que ets ara. Sent gestora tens accés a la majoria de les tasques d'administració de Moodle llevat d'algunes en concret com aquesta que vols fer ara on sí que és necessari ser administrador/a.

Fins ara,
Mònica