servidor phobos

Re: servidor phobos

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0
Hola Carme,
aquests dies phobos està temporalment fora de servei, us avisarem en aquest mateix fil quan ens confirmin que està solucionat.

Pel que fa al traspàs del Moodle de phobos al Moodle d'Àgora podràs fer el traspàs de forma manual fent còpies de cadascun dels cursos i important-los al Moodle 2 d'Àgora. Tingues en compte que la versió del Moodle de phobos hauria de ser una 1.9 perquè et funcioni correctament. En cas que no tinguis aquesta versió el primer que hauràs de fer serà actualitzar-lo.

Una de les coses que no podràs fer és el traspàs d'usuaris donat que a Àgora s'han fet  modificacions per tal de poder-los exportar del Moodle 1.9 i importar al Moodle 2, per tant, els hauràs de crear manualment o amb un CSV a partir de SAGA.

De moment pots començar amb la personalització del Moodle i de la pàgina principal fins que puguis començar amb la resta.

Trobaràs molta informació d'utilitat sobre el traspàs de cursos i el Moodle 2 a l'enllaç següent: http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/jtm2/index

Fins ara,
Mònica