Link des de wordpress

Link des de wordpress

per SEBASTIA BARDOLET MAYOLA -
Nombre de respostes: 5
Des del nostre bloc wordpress teníem un link (giny text html) amb imatge de moodle que ens servia d'enllaç al nostre moodle. Des de la migració no aconsegueixo que el link s'obri directament com a nova finestra o pestanya. Amb el botó dret si que aconsegueixo obrir-lo, però no podem demanar això als usuaris. La resta de links fetes amb imatges que tenim funcionen perfectament. Només passa amb el moodle. Alguna idea?

En resposta a SEBASTIA BARDOLET MAYOLA

Re: Link des de wordpress

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Sebastià!

Ens podeu indicar l'enllaç del bloc on teniu aquest enllaç que ha deixat de funcionar? En principi hem accedit a http://www.emvic.cat/ però allà no hi ha cap imatge del Moodle i l'enllaç "Moodle de Centre" obre el Moodle en una finestra nova (sense haver de fer clic amb el botó dret).

Una abraçada,
Sara


En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Link des de wordpress

per SEBASTIA BARDOLET MAYOLA -
Gràcies Sara!
L'he tornat a posar. Efectivament el link des d'enllaços no té cap problema. Simplement voldríem que aparegués el logo per facilitar l'accés. 


el text és aquest: 

<a href="http://agora.xtec.cat/escmusicavic/moodle/"><img src="http://blocs.xtec.cat/emvic/files/2012/05/moodle.jpg" alt="moodle" width="150" height="72" class="alignleft size-full wp-image-881" /></a>
En resposta a SEBASTIA BARDOLET MAYOLA

Re: Link des de wordpress

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Sebastià!

Per tal que l'enllaç anterior s'obri en una finestra nova falta afegir l'atribut target a l'etiqueta "<a" per indicar on s'ha de mostrar el contingut. Per tant, el codi que hauríeu d'utilitzar és aquest altre (us marquem en negreta i verd el canvi per si també el voleu aplicar a algun altre dels enllaços que teniu al bloc):

<a href="http://agora.xtec.cat/escmusicavic/moodle/" target="_blank"><img src="http://blocs.xtec.cat/emvic/files/2012/05/moodle.jpg" alt="moodle" width="150" height="72" class="alignleft size-full wp-image-881" /></a>

Ja ens confirmareu si amb això us funciona.

Una abraçada,
Sara