Aquesta activitat es basa en un mòdul de tasca antic.

Re: Aquesta activitat es basa en un mòdul de tasca antic.

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0
Hola Nicolau!

Això passa perquè esteu creant les tasques al curs mitjançant l'usuari/ària admin i, per tant, podeu utilitzar les Tasques antigues del Moodle 1.9 enlloc d'utilitzar la versió nova i millorada que incorpora el Moodle 2 (que és l'única opció que apareix a la resta d'usuaris). En principi no hauríeu de tenir cap problema per utilitzar-la amb l'alumnat, tot i que és important que tingueu en compte que hi ha un procés que s'encarrega cada dia de transformar automàticament les tasques de la versió antiga del vostre Moodle 2 a la versió nova. Per tant, si tornes a accedir ja no t'hauria d'aparèixer aquest missatge.

Per evitar que us torni a passar us recomanem el següent:
  • Que utilitzeu l'usuari/ària admin només per gestionar el vostre espai Moodle. Per preparar els cursos (afegir activitats/recursos nous, fer el seguiment de l'alumnat...), és recomanable que utilitzeu un usuari/ària amb menys privilegis per evitar possibles problemes i incrementar la seguretat (com menys utilitzeu l'admin, menor serà el risc que us puguin capturar les seves dades d'accés). Si utilitzeu un usuari/ària que no sigui l'admin, quan intenteu crear tasques veureu que teniu una única possibilitat (Tasca), que ja és la versió nova que incorpora el Moodle 2.
  • En cas que, pel motiu que sigui, hagueu de crear una activitat a un curs amb l'usuari/ària admin, seleccioneu el tipus "Tasca" enlloc de seleccionar les Tasques antigues del Moodle 1.9. Us adjuntem una captura de pantalla per il·lustrar-ho millor.
Per últim dir-vos que, si no ho heu fet ja, li feu una ullada a aquest apartat dels materials de la sessió tècnica on s'expliquen les principals novetats que incorpora la versió nova de les Tasques del Moodle 2 (com veureu, ofereixen un ventall de possibilitats molt més ampli!): http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/jtm2/bloc_3/apartat_3

Una abraçada,
Sara
Fitxer adjunt agora_tasca.png