Mantenir format des de Word

Re: Mantenir format des de Word

per ANTONI GINARD LLADO -
Nombre de respostes: 0
      Hola César,

He fet algunes proves i, pel que veig, l'editor visual (el TinyMCE) quan està en mode visual fa neteja en el codi, s'enganxi com s'enganxi. L'editor permet configurar aquesta neteja, però el Moodle no, així que no ho podem canviar. Trist

En canvi, en la vista de codi HTML, l'editor no fa aquesta neteja. Per exemple: si edites el contingut de l'URL 1, vas a la vista de codi, copies, edites l'URL 2, vas a la vista de codi i enganxes, en aquest cas, et conserva els colors. El problema si enganxes des del Word és que el Word no et proporciona el codi HTML.

Respecte a la pregunta de l'accés com a visitants, el Moodle 2 considera aquest tipus d'accés com a un mètode d'inscripció. A la configuració que teniu per defecte tots els centres, quan es crea un curs nou s'afegeix automàticament aquest mètode d'inscripció i, per això, quan vas als paràmetres del curs veus l'opció de permetre l'accés com a visitant.

En el cas dels cursos importats, aquest mètode d'inscripció no s'afegeix automàticament, així que l'has d'afegir manualment en cas de que el vulguis. El procediment seria:
  1. Entrar al curs
  2. Anar a Configuració | Administració del curs | Usuaris | Mètodes d'inscripció.
  3. Desplegar el menú Afegeix un mètode i triar Accés de visitant.
  4. Esperar a que la pàgina es torni a carregar (prémer [ENTER] en cas de que no ho faci) i verificar que el mètode apareix a la taula.
  5. Anar a  Configuració | Administració del curs | Edita paràmetres i activar l'accés del visitants.

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora