REPOSITORI: DROPBOX

REPOSITORI: DROPBOX

per Ester Bayon Llibre -
Nombre de respostes: 3
Hola!

Un cop configurat el repositori de Dropbox al moodle seguint les instruccions donades als materials de l'Ateneu, he provat de carregar un fitxer a un curs però em surt el següent error:


Cadena JSON invàlida - error 401

Adjunto captura de pantalla amb l'error sencer.

Què faig malament?

Moltes gràcies!

Ester Bayón





En resposta a Ester Bayon Llibre

Re: REPOSITORI: DROPBOX

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Ester,
el Dropbox t'ha deixat de funcionar perquè dilluns es va fer el canvi d'adreça i ara per accedir al vostre Moodle aneu a http://agora.xtec.cat/nomdelcentre/moodle

Per solucionar-ho heu de tornar a entrar a l'enllaç https://www.dropbox.com/developers/apps i canviar el /moodle2 que vau posar en un inici pel /moodle d'ara.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: REPOSITORI: DROPBOX

per Ester Bayon Llibre -
Hola Mònica,

Moltes gràcies per la teva resposta!

En el moodle antic no teníem el Dropbox en funcionament, el vaig activar en el nou moodle i per tant, ja el vaig configurar amb el /moodle nou; de totes maneres, he actualitzat les dades a l'enllaç que m'indiques i continua sortint el mateix missatge. Segurament hi ha alguna cosa que no faig bé però no la sé veure... Tens alguna altra proposta?

Moltes gràcies pel teu temps.

Ester


En resposta a Ester Bayon Llibre

Re: REPOSITORI: DROPBOX

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Ester!

En principi si el repositori està ben configurat al Dropbox hauríeu de poder accedir sense problemes als seus fitxers. Per intentar esbrinar on està el problema us recomanem que reviseu amb atenció aquesta PMF que hem actualitzat fa un moment perquè el servei de Dropbox ha canviat de nou les pantalles de configuració i, per tant, pot ser que alguns dels paràmetres no estigui configurat correctament.

Si després de revisar la configuració de l'App de Dropbox torneu a intentar accedir al repositori i els problemes persisteixen, us preguem que accediu a la pàgina https://www.dropbox.com/developers/apps i ens envieu una captura de pantalla amb les dades de configuració de l'App. Us adjuntem una mostra de la pantalla a la que ens referim d'un dels espais de proves que utilitzem per validar el funcionament d'aquest tipus de repositoris.

Configuració APP Dropbox

Quedem a l'espera que ens confirmeu si heu pogut solucionar els problemes o bé si cal que revisem alguna cosa.

Una abraçada,
Sara