error/No s'ha pogut importar el curs error/file_not_readable

error/No s'ha pogut importar el curs error/file_not_readable

per Pedro López -
Nombre de respostes: 2
Aquest és l'error que em donen aquest tres cursos quan intento fer la migració des del Moodle 1.9 al Moodle 2 amb l'eina de migració que proporciona el Moodle 2:

error/No s'ha pogut importar el curs error/file_not_readable

Els cursos en concret són aquests:
He intentat el procés vàries vegades fins esgorar pràcticmanent la quota de disc ja que queden els backups repetits de cada intent. He vist que aqeusts backups són grandets, passen sobradament dels 100Mb i no sé si és aquest el problema. En fi, agrairia un mica d'ajuda en aquest tres casos en concret ja que són tres cursos que tenim molt d'interès en conservar.

Moltes gràcies
Pedro López.
Coord. TIC Inst. Pau Casals-Badalona
En resposta a Pedro López

Re: error/No s'ha pogut importar el curs error/file_not_readable

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Pedro,
Hem pogut restaurar el primer curs que indiques, el problema eren les dues activitats SCORM que hi havia. El trobaràs restaurat a la categoria Miscel·lania: http://agora.educat1x1.cat/iespaucasals-badalona/moodle2/course/view.php?id=326

En el cas del segon curs també hem vist que l'error és degut al les activitats SCORM. Pots provar a fer una còpia de seguretat sense aquestes i restaurar-la de forma manual a veure si et funciona?

En el cas del tercer fitxer pel que hem pogut veure les dues activitats SCORM són les mateixes que al primer curs, per tant, en aquest cas també et recomano que facis la còpia de seguretat sense aquests fitxers i la restauris de forma manual al Moodle 2.

Per traspassar el fitxers donat que fan més de 10MB ho pots fer a través del Portal d'Àgora seguin les instruccions que trobaràs al següent document: https://docs.google.com/presentation/d/113zC4jf3X_gEOfBt1YIDTvMrbBUQNiSaKd6RyDFcNGs/pub?start=false&loop=false&delayms=3000#slide=id.p

Si tens qualsevol dubte i/o problema ens ho dius i ens ho tornem a mirar.

Fins ara,
Mònica