El moodle em diu que no puc posar cap fitxer

El moodle em diu que no puc posar cap fitxer

per Elvira Fonoll Regal -
Nombre de respostes: 3
Hola torno a ser jo, he volgut pujar un usuari al moodle i en el lloc de penjar un fitxer em diu que no puc pujar cap fitxer perquè he excedit l'espai del moodle, com pot ser si només tinc inscrit 38 usuaris i he trapassat només 4 cursos.....a més he eliminat els dos cursos que se m'havien quedat a mitges .....m'ho podeu solucionar? moltes gràcies de nou!
En resposta a Elvira Fonoll Regal

Re: El moodle em diu que no puc posar cap fitxer

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Elvira,
el problema és que entre ahir i avui s'ha intentat restaurar 4 vegades el curs "backup-edin_1ta_12-13" del Moodle 1.9 al Moodle 2 i en no poder s'han quedat desades les còpies i totes elles sumen 2.9GB.

Hauries d'esborrar aquests 4 fitxers ja sigui des del Moodle 2 o des del Portal d'Àgora (http://agora.xtec.cat/portal) anant a la pestanya Gestió de fitxers | Fitxers Moodle 2x.

Tingues en compte que des del curs 2011/2012, només podran sol·licitar serveis a Àgora i/o gestionar els ja existents (pujada de fitxers grans, consulta de la quota de disc consumida, ...) les persones físiques (gestors) que el centre hagi autoritzat. En aquests moments, el vostre centre encara no disposa de cap gestor/a, així que cal que en designeu un/a des de l'apartat Gestors. Amb el codi de centre, podeu designar un únic gestor/a, el qual en podrà designar 2 més, fins a un total de 3. Trobaràs meś informació sobre com es designen els gestors als enllaços següents:

Fins ara,

Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: El moodle em diu que no puc posar cap fitxer

per Elvira Fonoll Regal -
Hola no sé què faríem sense el vostre ajut , ja hem realitzat les gestions i ara sóc administradora i gestora del moodle ( per cert també sóc professora d'algun curs del moodle tinc una clau diferent per administradora i un altre com a profe, suposo que per entrar com gestora he de fer servir la mateixa clau que la dels serveis xtec oi?)
he pogut esborrar les còpies que s'havien quedat allà però malgrat això em diu que ja he utilitzat l'espai en un 129% i només he passat tres cursos....
és un error ? i si no ho és vol dir que he d'esborrar fitxers?
En resposta a Elvira Fonoll Regal

Re: El moodle em diu que no puc posar cap fitxer

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Elvira,
hem detectat que s'han desat uns fitxers temporals que mirarem d'esborrar el més aviat possible, per tant, l'ocupació que marca ara mateix el teu Moodle no és la real. De totes maneres us hem fet l'ampliació que heu demanat fins al 50% de la quota que ara mateix teniu assignada al Moodle 1.9 tal i com s'explicava a la notícia que vam publicar fa uns dies.

Efectivament per entrar al Portal d'Àgora, has de fer servir el teu usuari xtec.

Fins ara,
Mònica